Biopeptid szérum spray - kozmetikai készítmény, amely szabadalmaztatott biopeptid komplexen alapul

Milyen összetevőket tartalmaz a Biopeptid szérum spray?

A Biopeptid komplex egy szabadalmaztatott peptidkészlet, felbecsülhetetlensége a sokféle felhasználási lehetőségében és a szervezetünkre gyakorolt széleskörű hatásaiban rejlik. 


A peptidek három különböző módon hatnak, nevezetesen jelző- serkentik a kollagéntermelést, lazító- vasalóként hatnak a bőrre, azaz kiegyensúlyozó funkciót töltenek be, és szállító- tápláló és aktív anyagokat szállítanak mélyen a bőrrétegekbe, és hosszan tartó hatást fejtenek ki. 
A spray-t bárhol alkalmazhatja, ahol csak szüksége van rá, az arcbőr ápolására, az egész testre kiterjed, és ami nagyszerű, hogy védő és helyreállító tulajdonságokkal rendelkezik. 


A Biopeptid komplex hatásának fokozása érdekében Nutrivi vizet adtunk a termékhez. E két összetevőnek köszönhetően, amelyek egymást kiegészítve szinergiát hoznak létre, a többi tápanyag a sejtek mélyéig hatni tud. A termékekben lévő Nutrivi víz biztosítja a bőr rehidratálását, és biztosítja a szükséges dúsítást és erősítést.  


A forradalmi spray megalkotásának alapötlete az volt, hogy olyan terméket hozzunk létre, amely átfogóan és hosszan tartóan gondoskodik a bőrről, alkalmazkodva a terméket használó bőr igényeihez. Ezenkívül a kolloid ezüst hozzáadásával ez a kozmetikum antibakteriális, és kiváló gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. 


Milyen előnyökkel jár a Biopeptid szérum használata?


Ez a szérum különösen azok számára lesz vonzó, akik táplálni szeretnék a bőrüket, miközben regenerálják, nyugtatják és - ami a legfontosabb - védik azt. Az intenzív hidratálás és a frissesség érzése a bőrön húzódás és hámlás nélkül a Biopeptid szérum legnagyobb előnyei. A meleg, sőt forró nyári időszak megköveteli, hogy bőrünk jól ápolt legyen, gondoljon rá, és mindig legyen kéznél, és egyszerűen fújja rá a nap bármely szakában az igénybevett bőrére. Még a kisebb égési sérülések vagy balesetek sem fogják elriasztani. A kolloid ezüstnek köszönhetően fertőtleníti a sebeket és enyhíti a bőrirritációt. 


A szérum két változatban kapható, de ne felejtsd el, hogy az Intensive Beauty Duo része is. Tehát ha úgy döntesz, hogy elmész valahová, ne felejtsd el magaddal csomagolni ezt a nagyszerű spray szérumot.