Repair+ Milk hámlasztó tej a LARENS-től

Kinek való a Repair + Milk arcápoló tej? 

Gazdagítsa bőrápolási rutinját egy extra lépéssel a bőr tökéletes táplálásáért. Ez a tökéletes tisztítótej minden bőrtípushoz készült. A száraz és fáradt, hámlásra vagy cserepesedésre hajlamos bőr különösen szeretni fogja. 

A termék egyedülálló összetevői biztosítják a tökéletes sminkeltávolítást, így nagyszerű kiegészítője a Larens Colour termékcsaládnak. Ügyfeleink körében előkelő helyet vívott ki magának, és az egyik legnépszerűbb bőrápoló termékünkké vált.

Ha parabén-, alumínium-, mikroműanyag- és egyéb szennyező anyagoktól mentes lipo-t keresel, akkor ez a termék tökéletes a bőröd számára. 

Milyen összetevőket tartalmaz a Repair + Milk sminklemosó?

A Larens büszke a termékei minőségére, és olyan összetevőket választ, amelyek gazdagítják és hosszú távon segítik a bőröd. A liposzómális kollagén már hámlasztáskor gondoskodik a bőrfal megújulásáról. A kókuszvíz és a laktobionsav gondoskodik a bársonyos hatásról, hogy a bőr puha és szürke maradjon.
A kókuszvíz B-vitaminokat (B1, B2, B3, B5, B6), C-vitamint és különböző típusú aminosavakat tartalmaz, ezek felfrissítik a bőrt, és a fent említett ásványi anyagoknak és vitaminoknak köszönhetően a bőr megnyugodottnak tűnik, nem irritált vagy kipirosodott.

A jól ismert hialuronsav hidratáltságot ad, az alatonin pedig megnyugtatja a bőrt, és felkészíti a bőrápolási rutin következő lépéseire. A tápláló rizskorpaolaj javítja a termék sminkeltávolító tulajdonságait.

A termékeket úgy terveztük, hogy a készítményeinkben található összetevők szinergikusan, egymást kiegészítve működjenek az optimális eredmény érdekében. 

Hogyan kell használni a Repair + Milk terméket?

Ezt a testápolót akár háromféleképpen is használhatod, csak rajtad múlik, melyiket választod.

1. Hogyan kell használni: Vigye fel a testápolót egy vattakorongra, és mossa le a sminkjét. Ezután öblítse le az arcát a Dermo Wash használatával, majd fejezze be a tisztítási rutint a Repair + Toner tonerrel. 

2. Használat módja: Távolítsa el a szennyeződéseket és a sminket a micellás testápolóval, majd mossa le az arcáról. A tenyereddel vidd fel a testápolót az arcodra. Vigye fel a Repair+ Milk tejet, és végezzen rövid arcmasszázst. A tisztítási rituálét a Repair + Tonerrel történő tonizálással fejezze be.

3. Hogyan kell használni: Ezután oszlasd el a tejet az arcodon, és adj magadnak egy rövid masszázst. Fejezze be bőrápolási rituáléját Repair + Tonerrel.


Miért áruljuk a pumpát?

A WellU büszke a megfelelőségre és a környezettudatosságra. Ezért nem találsz pumpát közvetlenül a Repair + Milk termékben,