Beauty Intensive Duo NEW

star 1 star 2 star 3 star 4 star 5(15)Rating value is 5 of 5

Ár
29 245 Ft

Manufacturer
Larens

Product code
BIDCHN/6

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

Forradalom az öregedésgátló kezelésben. Gondosan összeállított készlet két Larens termékből: Neuropeptid szérum Eye & More
Biopeptide Serum Spray More

Neuropeptid szérum Eye & More
Luxus krém szérum a szem alatt és a mimikai ráncok ellen. Az innovatív formula a neuropeptidek és a kiválasztott hatóanyagok erejét használja fel a szemkörnyék érzékeny bőrének ápolására. A szérum eltávolítja a ráncokat és a duzzanatot ezen a területen, táplálja, hidratálja, megfiatalítja a bőrt, ellazítja a tekintetet és a "nyitott szemeket".

Biopeptid szérum spray

A Biopeptid Serum Spray egy szabadalmaztatott biopeptid komplexen alapuló egyedülálló összetételű kozmetikai szer. Felbecsülhetetlensége a sokféle felhasználásból és hatásspektrumából fakadó multifunkcionalitásban rejlik. Az arc, az egész test és a haj bőrének ápolására szánt készítmény olyan hatóanyag-készletet tartalmaz, amelyet úgy választanak ki, hogy kombinációjuk hármas hatású legyen: regeneráló, tápláló és védő. A szérum praktikus, univerzális kiszerelésű.

A Biopeptide Complex, amely a Biopeptid Serum Spray alapja, aktív oligo- és polipeptidek halmaza. A forradalmi anyagokat, amelyek felfedezése a Larens cosmeceuticals alapját képezték, nagyon gyorsan a kozmetológia és az orvostudomány jövőjévé nyilvánították az öregedésgátló készítmények területén. A peptidek háromféleképpen hatnak: jelzés - serkentik és serkentik a fibroblasztokat kollagén és elasztin termelésére, ellazítják - más néven "ráncvas" - ellazítják az arcon ráncok kialakulásáért felelős izmokat, és szállítják - átadják a bennük lévő hatóanyagokat szérumban a bőr mély rétegeibe, melynek köszönhetően a regeneráció, a táplálkozás és a védelem az alapoktól indul be.

A jótékony hatások erősítésére a szérum egy egyedülálló hatóanyag-hordozón – a Nutrivi vízen – alapult. A kizárólag a gyártó számára kifejlesztett víz egyedisége hatszögletű szerkezetében rejlik. Ennek köszönhetően a víz nemcsak erősíti a tápanyagok bejutását a sejtek mélyére, hanem hidratálja azokat és eltávolítja a nehézfémeket. A szérum megalkotásának alapötlete egy olyan komplex bőrápolásra szánt termék kifejlesztése volt, amely megfelel a 21. század bőrének igényeinek. Ezüstkolloid hozzáadásával a kozmetikai szer antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatást szerzett, valamint a „fiatalság vitaminjának” is nevezett biotin hozzájárul a köröm egészségének megőrzéséhez, erősíti a hajat és megelőzi a hajhullást.Forradalom az öregedésgátló ápolásban. Gondosan összeállított készlet két termékből, amelyek büszke a Larens márkára:

Son of Ake Eye & More ÚJ FORMULA
Biopeptid szérum spray

Alternatívne produkty3