Collagen Booster 30 caps.


Ár
11 997 Ft

Product code
P00049

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

Fagyasztva szárított halkollagént tartalmazó Nutrivi táplálék-kiegészítő csipkebogyó kivonattal kiegészített fagyasztva szárított borsóval, mely rendkívül gazdag C-vitamin forrás és halcsontból származó természetes aminosav-ásványi komplex. More

Fagyasztva szárított halkollagént tartalmazó Nutrivi táplálék-kiegészítő csipkebogyó kivonattal kiegészített fagyasztva szárított borsóval, mely rendkívül gazdag C-vitamin forrás és halcsontból származó természetes aminosav-ásványi komplex.

A kollagén egy fehérje, amely a bőr, a porcmátrix (95%) és a kötőszövet építőköve, ezért adtunk hozzá akár 200 mg liofilizált kollagént a Nutrivi Collagen Boosterhez.

A halbőrből nyert alapanyag rendkívül nagy mennyiségű szignálpeptidet tartalmaz.

A nyersanyagból a víz magas hőmérséklet alkalmazása nélküli liofilizálási módszerrel történő kinyerése okozza a legkisebb változást annak belső szerkezetében.

A fagyasztva szárított sejtek szivacsos szerkezetet alkotnak, a pórusok vízbe helyezve gyorsan felszívják a nedvességet. Ez különösen fontos a halkollagén esetében, amely finom szignálpeptideket tartalmaz.

A természetes C-vitamin (a csipkebogyó kivonat szabványosított 70% C-vitamin tartalma), a kollagenogenezis alapvető összetevője a Collagen Boostert átfogó táplálék-kiegészítővé teszi.

Nutrivi Collagen Booster + Nutrivi Revicoll MAX = a halak legjobbjai

Férfiaknak és nőknek egyaránt
Nagy abszorpciós képességű összetevők aktív biológiai formái
Egy kis adag fogyasztásra
Felesleges adalékanyagok és tartósítószerek nélkül
Nem tartalmaz cukrot, glutént és laktózt


FOGALMAZÁS

Összetevők: Fagyasztva szárított halkollagén zöldborsóval, csipkebogyó kivonat, standardizált 70% C-vitamin tartalom, halzselatin (kapszulahéj), halcsontok por formában, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnézium sói).

Fogalmazás
Az ajánlott napi adagban szereplő mennyiség
Liofilizált hal kollagén zöldborsóval
200 mg
Csipkebogyó kivonat szabványosított 70% C-vitamin tartalom (beleértve a C-vitamint is)
150 mg (105 mg) 131%*
Porított halcsontok
50 mg
*A jövedelem referenciaértéke

A HASZNÁLAT

Ajánlott napi adag
Naponta 1 kapszula Nutrivi Collagen Booster táplálékkiegészítőből. A megállapított ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. A kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód javasolt. A táplálék-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Figyelem
Ne fogyasszon táplálék-kiegészítőt a minimális eltarthatósági idő lejárta után. Ne fogyasszuk a táplálék-kiegészítő bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén. Terhes és szoptató nőknek fogyasztás előtt orvoshoz kell fordulniuk. A termék nem gyermekek számára készült.

Az élelmiszerekkel kapcsolatos tájékoztatásért felelős szervezet:
WellU Sp. Állatkert.
ul. Wielkopolska 280
81-531 Gdynia

Tárolási utasítások:
A tartályt szorosan lezárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten kell tartani. Tartsa a táplálék-kiegészítőt gyermekektől távol.