Collagen Booster 30 kaps.


Ár
13 007 Ft

Product code
P00049

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

Fagyasztva szárított halkollagént tartalmazó Nutrivi étrend-kiegészítő fagyasztva szárított borsóval, csipkebogyó kivonattal, rendkívül gazdag C-vitamin-forrással és halcsontból származó természetes aminosav-ásványi komplexummal kiegészítve. More

Fagyasztva szárított halkollagént tartalmazó Nutrivi étrend-kiegészítő fagyasztva szárított borsóval, csipkebogyó kivonattal, rendkívül gazdag C-vitamin-forrással és halcsontból származó természetes aminosav-ásványi komplexummal kiegészítve.

A kollagén egy fehérje, amely a bőr, a porcmátrix (95%) és a kötőszövet építőköve, ezért adtunk hozzá 200 mg fagyasztva szárított kollagént a Nutrivi Collagen Boosterhez.

A halbőrből nyert alapanyag kiemelkedően nagy mennyiségű szignálpeptidet tartalmaz.

A víznek az alapanyagból fagyasztva szárításos módszerrel magas hőmérséklet alkalmazása nélkül történő kinyerése okozza a legkisebb változást annak belső szerkezetében. A fagyasztva szárított cellák szivacsszerű szerkezetet alkotnak, és az üregek vízbe helyezve gyorsan felszívják a nedvességet. Ez különösen fontos a halkollagén esetében, amely finom szignálpeptideket tartalmaz.

A vadrózsa kivonatból (Rosa canina) nyert természetes C-vitamin hozzáadásával, amely a kollagenogenezis nélkülözhetetlen összetevője, a Collagen Boostert átfogó kiegészítővé teszi.

Nutrivi Collagen Booster + Nutrivi Revicoll MAX = minden, ami a halban a legjobb.

  • Nőknek és férfiaknak
  • Erősen felszívódó összetevők biológiailag aktív formái
  • Kicsi elfogyasztandó adag
  • Nincsenek felesleges töltőanyagok, tartósítószerek
  • Nem tartalmaz cukrot, glutént és laktózt

ÖSSZETÉTEL

Hatóanyagok Az ajánlott napi adagban - 1 kapszula
Fagyasztva szárított halkollagén borsóval 200 mg
Csipkebogyó kivonat 70% C-vitaminra szabványosítva (beleértve a C-vitamint is) 150 mg (105 mg) 131% NRV*
Porított halcsontok 50 mg

*NRV - Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára

Összetétel: liofilizált halkollagén zöldborsóval, halzselatin (héj komponens), halcsontpor, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnézium sói)

ALKALMAZÁS

Napközbeni fogyasztásra ajánlott adag

Fogyasszon el naponta 1 kapszulát a Nutrivi Collagen Booster étrend-kiegészítőből. Ne lépje túl az ajánlott napi bevitelt. Javasolt a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére.

Figyelem

Ne fogyasszon étrend-kiegészítőt a minimális eltarthatósági idő után. Ne fogyassza az étrend-kiegészítő bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén. Terhes és szoptató nőknek fogyasztás előtt orvoshoz kell fordulniuk. A termék nem gyermekek számára készült

Tárolási feltételek

Szobahőmérsékleten, száraz helyen, zárt edényben tárolandó. Az étrend-kiegészítőket kisgyermekek elől elzárva tárolja.