Double Effect Mascara

star 1star 2star 3star 4star 5(2)Rating value is 5 of 5
Ár
7 782 Ft

Manufacturer
Larens

Product code
P00027

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

Kezelő szempillaspirál dupla ecsettel a kettős hatás érdekében. A csomag két tartályt tartalmaz szempillaspirállal és két különböző ecsetet. More

Kezelő szempillaspirál dupla ecsettel a kettős hatás érdekében.
A csomag két tartályt tartalmaz szempillaspirállal és két különböző ecsetet:

vastag, klasszikus THICK+VOLUME sörtékkel (vastagság és volumen) - egyenletesen viszi fel a szempillaspirált a szempillákra, háromdimenziósan sűríti és növeli volumenüket
szilikon LENGHT+CURL (hosszúság és göndörítés) - meghosszabbítja, göndöríti és felemeli a szempillákat, és a rugalmas végnek köszönhetően a legrövidebb szempillákat is eléri

Fesd ki a szempilláidat, ahogy szeretnéd, vagy ahogy szeretnéd, vagy kombinálj effektusokat az intenzív esti megjelenés érdekében.
Mindkét kefe tökéletesen elválasztja a szempillákat, egyenletesen, csomómentesen viszi fel a szempillaspirált, még ismételt szempillaspirálozás esetén is.
Egyetlen felhordás biztosítja a tökéletesen osztott, megnyújtott és gyengéden görbült szempillákat, vagy nagyobb vastagságot és volument ad nekik. A Double Effect Mascara nem csak a csábító, természetes megjelenés és a szem vizuális "megnyitása" receptje, hanem egy olyan szempillaspirál, amely ápolószérumként ápolja a szempillákat.

Smink és ápolás

A mélyfekete krémes emulzió az ikonikus Biopeptid Complex-szel, azaz halkollagén peptidek koktéljával dúsított, amelyet a gyártó által szabadalmaztatott módszerrel nyernek, miközben megőrzik a jótékony peptidek biológiai aktivitását.
A peptidek erősítik az algákat, serkentik növekedésüket és regenerációjukat. A Double Effect szempillaspirál ideális az érzékeny szempillákra, még azokra is, amelyek a mesterséges fürtök eltávolítása után meggyengültek, vagy a betegségek utáni lábadozás időszakában.
A szempillaspirál formuláját szójababból, búzacsírából és növényi viaszból származó növényi kivonatokkal dúsították: rizs és karnauba - amelyek a rugalmasságon túl bársonyos puhaságot adnak a szempilláknak, erősítik szerkezetüket és törésállóságukat.

A smink tartóssága és minősége kompromisszumok nélkül

A Double Effect szempillaspirálnál gondoskodtunk arról, hogy a tartósság és a kiváló felhordási tulajdonságok a lehető legpuhább „technikai” összetevők felhasználásával valósuljanak meg, amelyek nem terhelik a szempillák finom szerkezetét és nem irritálják a szemkörnyéket. A smink sokáig tart, és ellenáll az elkenődésnek és a leválásnak. Addig marad veled, amíg el nem távolítod a sminket.

Előnyök

két hatás egy termékben: természetesen megnyújtott, göndörített és emelt, vagy háromdimenziós megvastagított szempillák nagyobb volumennel
optikailag "kinyílik", és meghatározza a szem formáját a csábító, természetes megjelenés érdekében
kezelőszérumként működik: erősíti, serkenti a szempillák növekedését és regenerálódását
ideális mesterséges tincsek eltávolítása után vagy legyengüléskor, lábadozáskor, szempillahullás után
rugalmasságot ad a szempilláknak, megakadályozza azok kihullását és törését
mélyfekete, krémes és gazdag konzisztencia sima felhordással
mindkét kefe tökéletesen elválasztja a szempillákat, egyenletesen vigye fel a szempillaspirált, csomósodás vagy csomósodás nélkül, még a következő réteg felhordásakor is
gyengéd formula, nem terheli a szempillákat és nem okoz irritációt
hosszan tartó smink hullás vagy elkenődés nélkül
Fogalmazás

Biopeptid Complex – hal kollagén peptidek koktélja, amelyet a gyártó által szabadalmaztatott módszerrel nyernek, miközben megőrzik a jótékony peptidek biológiai aktivitását. A peptidek a hajra gyakorolt ​​jótékony hatásukról ismertek. A peptidek és az egyedülálló Double Effect Mascara komponens megakadályozzák a szempillák kihullását, regenerálják és serkentik növekedésüket, aminek köszönhetően a szempilla vonal megvastagodik és megerősödik. Tökéletes támasz a legyengülés, betegség vagy mesterséges tincsek eltávolítása után felépülő szempillák számára.

Carnauba viasz – a brazil pálma Copernicia cerifera leveleiből nyert természetes növényi viasz. A szempillaspirál összetevőjeként növeli a szempillák rugalmasságát, rugalmasságot és ellenálló képességet ad a törésekkel és kihullással szemben. Ezen kívül ápolja és ápolja a szempillákat.

Oryza Sativa Cera - rizsviasz - kisimítja és puhítja, növeli a szempillák rugalmasságát, puhaságot és volument ad nekik.

Panthenol – hidratál, növeli a szempillákban található keratin vízmegkötő képességét, behatol a szempillákba, ahol biológiailag aktív B5-vitaminná alakul.

Bajkál fenyőtoboz gyökér kivonat (Scutellaria baicalensis) - a kínai orvoslásban évezredek óta használt növényből nyerik. Antioxidáns, flavonoidokban gazdag forrás.

Glükonolakton - antioxidáns hatású, hidratál, felgyorsítja a sejtmegújulást, serkenti a kollagén és elasztin szintézisét

Búzacsíra kivonat – biztosítja a szempillák rugalmasságát, megakadályozza a töredezést, véd a nedvességvesztéstől, kisimítja és puhítja. Magas az E-vitamin tartalma.

Szójabab kivonat – okkluzív réteget (filmet) hoz létre a haj felszínén, amely megakadályozza a víz túlzott elpárolgását. Antioxidáns, E-vitaminban gazdag.


LENGHT+CURL (hossz és göndörítés)
Összetevők (INCI): víz, szintetikus méhviasz, paraffin, CI 77499, poliuretán-35, szenegáli akácgumi, sztearinsav, trietanol-amin, palmitinsav, VP/eikozén kopolimer, polibutén, kopernicia cerifera-sztearin Cera, panthenol, fenoxi-etanol, etil-hexil-glicerin, hidroxi-etil-cellulóz, kollagén, kollagén aminosavak, elasztin, elasztin aminosavak

VASTAG+VOLUME (vastagság és térfogat)
Összetevők (INCI): Aqua, szintetikus méhviasz, akrilátok / Octylacrylamide Copo