Enzyme Complex 60 kaps.


Ár
13 028 Ft

Product code
P00056

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

Az Enzyme Complex bromelain és papain kompozíciója, mely két növényi proteolitikus enzim, amelyek gazdagítják az étrendet. More

Az Enzyme Complex bromelain és papain kompozíciója, mely két növényi proteolitikus enzim, amelyek gazdagítják az étrendet.

A termékben található papaint a papaya gyümölcsből (carica papaya) nyerik ki. Ez a gyümölcs éretten puhává válik, és zöldről narancssárgára vagy sötétsárgára változtatja a színét. A gyümölcs belseje nagyszámú apró, gömb alakú, ehető magot tartalmaz. A bromelain viszont az ananász (Ananas comosus) szárából származik. Az ehető ananász szára erősen le van rövidítve és 1,5 m-re nő meg, spirálisan helyezkednek el rajta a hosszú, merev és szúrós levelek. Az Enzyme Complexet a napi étrend kiegészítéseként hozták létre.

A proteolitikus enzimek, köztük a bromelain és a papain, katalizálják a peptidkötés hasítását a peptidláncon belül vagy annak végén. Ez azt jelenti, hogy a fehérjéket aminosavakra bontják.

Az Enzyme Complex kiegészítő bromelainnal és papainnal egészíti ki a napi étrendet.

A RENDSZERESEN FOGYASZTOTT ENZIMKOMPLEX a Brazíliában vadon előforduló ananászszár kivonatából származó bromelainnal és a papaya gyümölcs kivonatából származó papainnal gazdagítja a napi étrendet.

ÖSSZETÉTEL

Aktív összetevők 1 kapszula
Ananászszár kivonat (100 GDU/g aktivitás) (beleértve a bromelaint is) 150 mg
Papaya gyümölcs kivonat (aktivitás 50 000 u/g) (beleértve a papaint is) 150 mg
Ananászszár kivonat (aktivitás 1 200 GDU/g) (beleértve a bromelaint is) 100 mg

(NRV)* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára

összetevők:

Ananászszár kivonat (100 GDU/g aktivitás) (beleértve a bromelaint is), papaya gyümölcs kivonat

(aktivitás 50 000 u/g) (beleértve a papaint is), ananászszár kivonat (aktivitás 1 200 GDU/g)

(beleértve a bromelaint is), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói),

kapszulahéj (halzselatin).

ALKALMAZÁS

AJÁNLOTT NAPI FOGYASZTÁS

Felnőtteknek: napi 1 kapszula bő vízzel. A legjobb fél órával étkezés előtt bevenni. Ne lépje túl az ajánlott napi bevitelt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos étrendet.

FIGYELEM

A szavatossági idő lejárata után ne fogyassza el. A készítmény bármely összetevővel szembeni túlérzékenység esetén nem fogyasztható.

Terhes és szoptató nőknek az étrend-kiegészítő alkalmazása előtt konzultálniuk kell orvosukkal. A termék nem 18 éven aluli gyermekek számára készült.

Szobahőmérsékleten, száraz helyen, zárt edényben, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.