Enzyme Complex 60 caps.


Ár
11 997 Ft

Product code
P00056

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

Az Enzyme Complex két növényi proteolitikus enzim, a bromelain és a papain összetétele, amelyek étrend-kiegészítőt jelentenek. More

Az Enzyme Complex két növényi proteolitikus enzim, a bromelain és a papain összetétele, amelyek étrend-kiegészítőt jelentenek.

A termékben található papain a papayadinnye (carica papaya) terméséből származik. Ez a gyümölcs éretten megpuhul, és színe zöldről sötét narancssárgára vagy sötétsárgára változik. A gyümölcs belsejében nagyszámú apró, kerek, ehető mag található. A bromelain az ananász (Ananas comosus) szárából származik. Az ananász szára nagyon rövid, és 1,5 m magasra nő. Spirálisan elrendezett, kemény és szúrós leveleket nevel.  Az Enzyme Complexet a napi étrend kiegészítésére fejlesztették ki.

A proteolitikus enzimek, amelyek közé tartozik a bromelain és a papain, katalizálják a peptidkötés hasítását a peptidláncon belül vagy annak végén. Ez azt jelenti, hogy a fehérjéket aminosavakra bontják.

Az Enzyme Complex kiegészítéssel bromelain és papain kerül a napi étrendbe.

ELŐNYÖK

AZ ENZYME KOMPLEX MEGFELELŐ HASZNÁLATA a napi étrendet bromelainnal gazdagítja, amely a Brazíliában vad formában előforduló ananász chocholate szárának kivonatából származik, valamint papainnal, amely a papaya dinnye gyümölcsének kivonatából származik.  Jelenleg a becslések szerint az ananászfa legnagyobb termőterülete a Fülöp-szigeteken, Hawaiin, Kínában, Brazíliában és Mexikóban található. Másrészt a Carica papayát részben trópusi és szubtrópusi területeken termesztik, különösen a dél- és közép-amerikai országokban és Észak-Amerika déli régióiban. 

FORRÁS

HATÓANYAGOK

Bromelain (ananászkivonat, Ananas comosus)
Az ananász szárából kivont bromelain.
 
Papain (papayakivonat, Carica papaya)
A papain a papayában természetesen megtalálható enzim, amelyet a növény éretlen gyümölcséből vonnak ki. 

ÖSSZETEVŐK: 
Bromelain - ananász szárkivonat, hatékonyság 1200 GDU/g, bromelain - ananász szárkivonat, hatékonyság 100 GDU/g, papain - papaya gyümölcskivonat, hatékonyság 50.000 u/g, zsírsavak magnéziumsói, zselatin.

AJÁNLOTT NAPI ADAG
Felnőttek: napi 1 kapszula, bő vízzel. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott étkezés előtt fél órával bevenni. A megállapított ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos étrendet.

FIGYELMEZTETÉS
Ne használja a lejárati idő után. Ne használja a termék bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén. Terhes és szoptatós nők az étrend-kiegészítőt csak orvossal való konzultációt követően szedhetik. Nem alkalmas 18 év alatti gyermekek számára.