Gift Pack Gala 2021


Ár
45 987 Ft

Manufacturer
Larens

Product code
P00008

Útban hozzánk - Szállítás max. 6 munkanapon belül
db

Egy gyönyörű ajándékcsomag, amelyet a WellU Gála 2021-en mutattak be.
A csomag tartalma: Son Ake Eye & More 30 ml LipoColl HA Hydro Serum 30 ml More

Syn Ake Eye & More

Luxus krém szérum a szem és a mimikai ráncok ellen. Az innovatív formula a neuropeptidek erejét és a kiválasztott aktív összetevőket használja fel a szemkörnyék érzékeny bőrének kezelésére. A szérum eltávolítja a ráncokat és a duzzanatot ezen a területen, táplálja, hidratálja, megfiatalítja a bőrt, ellazult megjelenést és "nyitott szemet" kölcsönöz. Az új Ak Ak Eye & More szérum fényűző, krémes és egyben könnyű, tökéletesen felszívódó konzisztenciájú, ideális sminkhez.

LipoColl HA Hydro szérum

A LipoColl HA Hydro Serum egy fejlett ránctalanító bőrápoló program*. Azonnal növeli a bőr hidratáltsági szintjét, láthatóan megvastagítja és átfogó hidrovédelmet nyújt minden rétegének. A LipoColl HA Hydro szérumban használt Liposomal Collagen Complex 4 különböző szinten egyedülálló - kezdve a nyersanyag típusával és a felhasznált hordozóval bezárólag, így a komplex a bőr legmélyebb rétegeiben is hatékonyan tud működni.

Ez az egyetlen olyan szérum a piacon, amely liposzómális formában tartalmaz kollagént és hialuronsavat – a természetben előforduló két legerősebb nedvesítőszer kombinációját olyan formában, amely lehetővé teszi, hogy a bőr legmélyebb rétegeibe is behatoljanak. A lehető legmagasabb koncentrációban használtuk őket, ezzel garantálva a rekord hidratálást és megőrizve a termék tökéletes alkalmazási tulajdonságait.

A ráncok azonnali kisimítása, az egész bőr és mélyebb rétegeinek hidratálása, meglepő használati kényelem és a WOW hatás a termék első használata után. A LipoColl Hydro Serum rendszeres használata beindítja a bőr hosszú távú megújulási folyamatait.


A Larens fiatalítás új definíciójának – hidro-revitalizációnak – köszönhetően a bőr visszanyeri egyensúlyát, feszességét, kisimítását, rugalmasságát, kollagénnel és hialuronsavval való telítettségét, megvastagodását és vízmegtartó képességét is.


A hatás? Fiatalabb megjelenés, ami ragyogó, sima és hidratált bőrt jelent a fáradtság és a stressz jelei nélkül.

A zöld tea és a bergamott napi aromája még kellemesebbé teszi a napi ápolást a LipoColl Hydro szérummal.

A Liposomal Collagen Complex gyártási folyamata során nem használunk irritáló és mérgező oldószereket, emulgeálószereket, kondicionálókat és tartósítószereket. Ezért a termék biztonságos az allergiás és érzékeny bőrre, valamint a speciális kezelést igénylő bőrre. Ha kerüli a PEG-et, SLS-t, fenoxietanolt, parabéneket, nylont, PVP-t, alumíniumot tartalmazó kozmetikumokat, akkor a LipoColl Hydro Serum az ideális termék az Ön számára.

* A szérumot önmagában is használhatja teljes bőrápoló programként vagy kedvenc krémed felvitele előtt. Kiválóan kiegészíti a szépségszalonban végzett kezelést, melyben a LIPOCOLL HA HYDRO SERUM PROFESSIONAL-t használtuk. A termék használata meghosszabbítja és erősíti a kezelés hatását.