Larens Colour Bronzing Powder - 8 g - Árnyék: Bronzing Powder - 02

star 1star 2star 3star 4star 5(3)Rating value is 5 of 5
LARENS Bronze powder
LARENS Bronze powder

Ár
4 281 Ft

Manufacturer
Larens

Product code
0502-2

Specify product selection
Variant does not exist
Bronzing powder - 01
Bronzing powder - 01
Bronzing Powder - 02
Bronzing Powder - 02

Útban hozzánk - Szállítás max. 6 munkanapon belül
db

Könnyen préselt púder, szatén felületet biztosít a sminknek és finom mattító hatást. Finom, könnyű, ásványi alapú formula összeolvad a bőrrel, nem szárítja, hanem hagyja lélegezni. More

Könnyen préselt púder, szatén felületet biztosít a sminknek és finom mattító hatást. Finom, könnyű, ásványi alapú formula összeolvad a bőrrel, nem szárítja, hanem hagyja lélegezni. 
  • matt, de világító sminkbevonat
  • ásványi anyagokat tartalmaz: zeolitot és fehér agyagot, megakadályozva a bőr ragyogását és kisimítja a felületét
  • lélegző, könnyű púder formula nem rakódik be a pórusokba vagy a ráncokba, hanem gyengéden olvad a bőrrel anélkül, hogy kiszárítaná

Hogyan válasszuk ki a Larens Color termék árnyalatát?

  • Szemhéjfesték, púder, bronzosító, folyadék, alapozó? A szín, az árnyalat és a tónus számít! Számunkra fontos az Ön elégedettsége, ezért vásárlás előtt javasoljuk, hogy konzultáljon azzal a személlyel, aki a Larens Color termékeket ajánlotta Önnek.
  • Az előadás során megtekintheti a kozmetikumokat, és saját bőrén ellenőrizheti azok tónusát.
  • Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a képernyőn megjelenő színek a lehető legpontosabban tükrözzék termékeink színeit, de a reprodukálás mértéke az egyedi hardverbeállításoktól függ.

HOZZÁVALÓK

Hatóanyagok: zeolit, kaolin, talkum
Zeolit ​​- ásványi komponens. Finoman feszesíti a bőrt és csökkenti a ráncokat. Csillapítja a gyulladást és csökkenti a pattanásokat.
Kaolin - fehér agyag, ásványi eredetű összetevő. Felszívja a faggyút, mattítja a bőrt, növeli a fedést és csökkenti a púder átlátszóságát.
Talk - a részecskék megfelelő fokú töredezettségének köszönhetően a talkum optimális alkalmazási tulajdonságokat ad a terméknek: jó kenőképesség és tapadás a bőrön. Selymes sminket biztosít.
 
Larens színes púder 01
INCI: Talk, csillám, kaolin, zeolit, cink -sztearát, octyldodecil -sztearoyl sztearát, diizostearil -malát, hidrogénezett poliizobutén, CI 77492, CI 77891, fenoxi -etanol, CI 77491, Aquidacy, CI 77491, Benidethol, Ci 77491, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol, Benidethol MAGNÉZIUM-OXID
 
Larens színes púder 02
INCI: Talk, csillám, kaolin, zeolit, cink -sztearát, oktithodecil -sztearoyil -sztearát, diizostearil -malát, CI 77891, hidrogénezett poliizobutén, CI 77491, CI 77492, fenoxietanol, acquaethanol, akváradane, cietanol, ci 7749 AC.
 
Larens színes púder 03  
INCI: Talkum, Csillám, KAOLIN, ZEOLIT, CINK-SZTEARÁT, OKTILDODECIL-SZTEAROL-SZTEARÁT, DIIZOSTARIL-MALÁT, HIDROGÉNÁLT POLIIZOBUTÉN, CI 77492, CI 77491, SZTAJ-SZTEARÁT

HASZNÁLAT

Alkalmas ecsettel vigye fel az arcra. Keverje kifelé és felfelé a smink tökéletes összeállításához és befejezéséhez.

Parameters
Árnyék Bronzing powder - 01Bronzing Powder - 02