Larens Colour Eyebrow Powder - Árnyék: Eyebrow powder 02

star 1star 2star 3star 4star 5(1)Rating value is 5 of 5
LARENS Eyebrowpowder
LARENS Eyebrowpowder

Ár
4 281 Ft

Manufacturer
Larens

Product code
0505-2

Specify product selection
Variant does not exist
Eyebrow powder 01, Eyebrow powder 02

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

Púderes árnyékok a szemöldök formázásához. Lehetővé teszik a szemöldökvonal hangsúlyozását, meghatározását vagy korrigálását. Kihangsúlyozzák vagy elmélyítik színüket. Kifejezőséget adnak a megjelenéshez, és természetes, de határozott módon teszik teljessé a sminket. More

Púderes árnyékok a szemöldök formázásához. Lehetővé teszik a szemöldökvonal hangsúlyozását, meghatározását vagy korrigálását. Kihangsúlyozzák vagy elmélyítik színüket. Kifejezőséget adnak a megjelenéshez, és természetes, de határozott módon teszik teljessé a sminket. 
  • Az erősen pigmentált púder formulája ideális a precíz szemöldökformázáshoz
  • a smink intenzitásától függően kiemelik, korrigálják vagy újradefiniálják a szemöldök vonalát
  • természetes tápláló magnólia kivonatot és sminket rögzítő canuba viaszt tartalmaz
  • tartós sminket biztosít, hámlás nélkül
  • nedves vagy száraz felvitel lehetővé teszi a smink intenzitásának szabad fokozatba állítását

Hogyan válasszuk ki a Larens Color termék árnyalatát?

  • Szemhéjfesték, púder, bronzosító, folyadék, alapozó? A szín, az árnyalat és a tónus számít! Számunkra fontos az Ön elégedettsége, ezért vásárlás előtt javasoljuk, hogy konzultáljon azzal a személlyel, aki a Larens Color termékeket ajánlotta Önnek.
  • Az előadás során megtekintheti a kozmetikumokat, és saját bőrén ellenőrizheti azok tónusát.
  • Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a képernyőn megjelenő színek a lehető legpontosabban tükrözzék termékeink színeit, de a reprodukálás mértéke az egyedi hardverbeállításoktól függ.

HOZZÁVALÓK

Hatóanyagok: magnólia kivonat, talkum, kaolin
Magnólia kivonat - természetes eredetű növényi anyag. A magnólia kéreg kivonat két erős gyulladáscsökkentő tulajdonságú anyagot tartalmaz, a magnololt és a honokiolt. Az anyagok szinergikusan hatnak és gátolják a krónikus gyulladások kialakulását és hatékonyan semlegesítik a bőröregedés belső tényezőit.
Kaolin - fehér agyag, ásványi eredetű összetevő. Felszívja a faggyút, mattítja a bőrt, növeli a fedést és csökkenti a púder átlátszóságát.
Talk - a részecskék megfelelő fokú töredezettségének köszönhetően a talkum optimális alkalmazási tulajdonságokat ad a terméknek: jó kenőképesség és tapadás a bőrön. Selymes sminket biztosít.
 
Larens színes szemöldökpúder 01
Csillám, KAOLIN, CI 77499, MAGNÉZIUM-SZTEARÁT, KAPRIL/KAPRIC TRIGLICERIDE, CI 77491, COPERNICIA CERIFERA CERA, CI 77492, ISOCETYL STEAROYL P SZTEARÁT, Talk, GEL, MAGNÉZIUM-SZTEARÁT, KAPRIL-CERILI-CEL--------------------------------,-kapril-karbonil-karbonil-
 
Larens színes szemöldökpúder 02
MICA, KAOLIN, CI 77499, CI 77491, MAGNESIUM STEARATE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, COPERNICIA CERIFERA CERA, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, CI 77492, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CIATE 77007, CAPRYLICENAL, GLYCOLIC, GLYCOLIC, GLYCOLE BARK EXTRACT, ALUMINA, MAGNESIUM OXID

HASZNÁLAT

Alkalmazás: vigye fel a szemöldökére egy erre a célra kialakított szemöldökformázó ecsettel, nyírt sörtékkel. A színek intenzitását száraz (finomabb hatás) vagy nedves (intenzív hatás) alkalmazásával osztályozhatja.