Larens Colour Highlighter - 8 g - Árnyék: Highlighter 01

star 1 star 2 star 3 star 4 star 5(1)Rating value is 5 of 5
LARENS Highlighter
LARENS Highlighter

Ár
4 344 Ft

Manufacturer
Larens

Product code
0504-1

Specify product selection
Variant does not exist
Highlighter 01, Highlighter 02

Útban hozzánk - Szállítás max. 6 munkanapon belül
db

Szatén préselt kiemelő arcra és testre. Természetes módon világosítja a sminket glow vagy tükörsima hatással. Finoman kiemeli az arc és a test kontúrjait, hangsúlyozza a bőr simaságát, és kiemeli az arcszín szépségét. Az ápoló összetevők védik a bőr hidrolipid rétegét és megakadályozzák a bőr kiszáradását. More

Szatén préselt kiemelő arcra és testre. Természetes módon világosítja a sminket glow vagy tükörsima hatással. Finoman kiemeli az arc és a test kontúrjait, hangsúlyozza a bőr simaságát, és kiemeli az arcszín szépségét. Az ápoló összetevők védik a bőr hidrolipid rétegét és megakadályozzák a bőr kiszáradását.

 • a smink gyengéd glow (01-es sz.) vagy tükörsima hatással (02-es sz.) való kivitelezése
 • arcra és testre egyaránt használható
 • tökéletes az arcszín kiemeléséhez, ideális kontúrozáshoz.
 • frissességet és ragyogást kölcsönöz a bőrnek
 • szatén textúra a kiváló felviteli tulajdonságokért - nem foltosodik, nem egyenetlen és nem ülepedik le a bőr mélyedéseiben.
 • lehetővé teszi a ragyogás fokozatos felépítését a lágy és természetes hatástól az intenzívebb hatásig. 
 • simító ásványi szilícium-dioxid a hibátlan bőrhatásért
 • légáteresztő, könnyű formula

Hogyan válasszam ki a Larens Colour termék árnyalatát?

 • Szemhéjfesték, púder, bronzosító, fluid, alapozó? A szín, az árnyalat és a tónus számít! Nekünk fontos az Ön elégedettsége, ezért javasoljuk, hogy vásárlás előtt konzultáljon azzal, aki ajánlotta Önnek a Larens Colour termékeket.
 • A bemutató során megnézheti a kozmetikumokat, és saját bőrén kipróbálhatja a tónusukat.
 • Minden erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy a képernyőn megjelenő színek a lehető legpontosabban tükrözzék a termékeink színeit, de a reprodukció mértéke az egyéni hardverbeállításoktól függ.

A termék puha műanyag csomagolásban, a Larens Colour logóval ellátott kartondobozban kerül forgalomba hozatalra. A termék kényelmes napi használatához >> rendeljen << egy kis cserélhető utántöltő palettát, amelybe 1 nagy termék fér, pl. Larens Colour púder, Larens Colour pirosító, Larens Colour kiemelő vagy Larens Colour bronzosító púder.

ÖSSZETÉTEL

Hatóanyagok: talkum, mica
Mica - a magmás kőzetek természetes ásványa, a szilikátcsoportból. Ragyogóan tükrözi és szórja a fényt, többdimenziós ragyogó hatást kölcsönöz a sminknek.
Talkum - a megfelelő finomságú részecskéknek köszönhetően a talkum optimális használati tulajdonságokat biztosít a terméknek: jó kenhetőséget és tapadást a bőrön. Selymes felületet biztosít a sminknek.
Larens Colour Highlighter 01
INCI: TALC, MICA, SILICA, CI 77891, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, MAGNESIUM MYRISTATE, DIISOSTEARYL MALATE, CI 77491, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL,CI77492, BENZYL ALCOHOL, TIN  OXIDE, CI 77499, DEHYDROACETIC  ACID, AQUA, ALUMINA, MAGNESIUM OXIDE
Larens Colour Highlighter 02
INCI: TALC, MICA, SILICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CI77891, MAGNESIUM MYRISTATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, DIISOSTEARYL MALATE, CI 77491, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL,BENZYL ALCOHOL,CI 77742, CI 77499, CI 77492, TIN OXIDE, DEHYDROACETIC ACID, AQUA

ALKALMAZÁS

Felvitel: megfelelő ecsettel vigye fel az arcra, dekoltázsra, vállra. Kifelé és felfelé eloszlatva tartósítsa és fejezze be a sminket.