Larens Colour Highlighter - 8 g - Árnyék: Highlighter 02

star 1star 2star 3star 4star 5(1)Rating value is 5 of 5
LARENS Highlighter
LARENS Highlighter

Ár
4 281 Ft

Manufacturer
Larens

Product code
0504-2

Specify product selection
Variant does not exist
Highlighter 01, Highlighter 02

Útban hozzánk - Szállítás max. 6 munkanapon belül
db

Szatén préselt szövegkiemelő arcra és testre. Természetes módon világítja meg a sminket egy ragyogó vagy felületi hatással. Finoman kiemeli az arc és a test kontúrjait, kiemeli a bőr simaságát, és kiemeli az arcszín szépségét. Az ápoló összetevők védik a bőr hidrolipid gátját és megakadályozzák annak kiszáradását. More

Szatén préselt szövegkiemelő arcra és testre. Természetesen ragyogással (01) vagy felületi hatással (02) megvilágítja a sminket. Finoman kiemeli az arc és a test kontúrjait, kiemeli a bőr simaságát, és kiemeli az arcszín szépségét. Az ápoló összetevők védik a bőr hidrolipid gátját és megakadályozzák annak kiszáradását.

 • világító sminkbevonat finom ragyogással (01. sz.) vagy üveggel (02. sz.)
 • arcra és testre egyaránt használható 
 • tökéletesen kiemeli az arcszínt, tökéletes a kontúrozáshoz
 • frissességet és ragyogást ad a bőrnek
 • A szatén textúra kiváló alkalmazási tulajdonságokat biztosít - nincs folt, egyenetlenség és lerakódás a bőrüregekben
 • lehetővé teszi a megvilágítás fokozatos felépítését a finom és természetes hatástól az intenzívebb hatásig
 • simító ásványi szilícium-dioxid a hibátlan bőrért
 • légáteresztő, könnyű formula

Hogyan válasszuk ki a kozmetikumok tökéletes színét

 • Szemhéjfesték, púder, bronzosító, folyadék, alapozó? A szín, az árnyalat és a tónus számít! Számunkra fontos az Ön elégedettsége, ezért vásárlás előtt javasoljuk, hogy konzultáljon azzal a személlyel, aki a Larens Color termékeket ajánlotta Önnek.
 • Az előadás során megtekintheti a kozmetikumokat, és saját bőrén ellenőrizheti azok tónusát.
 • Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a képernyőn megjelenő színek a lehető legpontosabban tükrözzék termékeink színeit, de a reprodukálás mértéke az egyedi hardverbeállításoktól függ.

HOZZÁVALÓK

Hatóanyagok: talkum, csillám
Csillám - a szilikátok csoportjából származó magmás kőzetek természetes ásványa. Tökéletesen visszaveri és szórja a fényt, aminek köszönhetően a smink többdimenziós megvilágító hatást nyer.
Talk - a részecskék megfelelő fokú töredezettségének köszönhetően a talkum optimális alkalmazási tulajdonságokat ad a terméknek: jó kenőképesség és tapadás a bőrön. Selymes sminket biztosít.
 
Larens színkiemelő 01
INCI: Talk, csillám, szilícium -dioxid, CI 77891, oktithidodecil -sztearoyl sztearát, szintetikus fluorflogopit, magnézium -mirisztát, diizostearil -malát, CI 77491, hidrogénezett poliizombutén, Capryolenlox -hycetol, hengeres poliizobutin, capryolicex, capryolenlox -hycetol GLICETL, 774, FIL, ALUMÍNIUM, GLICETIL.SAV, AQUA, ALUMÍNIUM, MAGNÉZIUM-OXID
 
Larens színkiemelő 02
INCI: Talk, csillám, szilícium -dioxid, octyldodecil -sztearoyl sztearát, CI77891, magnézium -mirisztát, szintetikus fluorflogopit, diizostearil -malát, CI 77491, hidrogénezett poliizobutén, capryolenlox -hycetyl, 799 -es, caprylenlox -hycetric, 79 -es, 799 -es, caprogén, hycetric, 79.

HASZNÁLAT

Alkalmazás: vigye fel az arcra, a nyakkivágásra és a vállakra megfelelő ecsettel. Keverje kifelé és felfelé a smink tökéletes összeállításához és befejezéséhez.