Larens Coloor Powder - 8 g - Árnyék: powder 02

star 1star 2star 3star 4star 5(5)Rating value is 5 of 5

Ár
4 281 Ft

Manufacturer
Larens

Product code
P00025-4

Specify product selection
Variant does not exist
powder 01, powder 02, powder 03

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

Könnyen préselt púder, selymes befejezést biztosít a sminknek és gyengéd mattító hatást. Könnyű, ásványi összetevőkön alapuló formula egységesíti a bőrt. Nem szárítja ki a bőrt, ugyanakkor lehetővé teszi a szabad légzést. More

Könnyen préselt púder, selymes befejezést biztosít a sminknek és gyengéd mattító hatást. Könnyű, ásványi összetevőkön alapuló formula egységesíti a bőrt. Nem szárítja ki a bőrt, ugyanakkor lehetővé teszi a szabad légzést.

matt, de élénkítő hatás a végső sminkhatáshoz
ásványi összetevőket tartalmaz: zeolitot és fehér agyagot, amelyek megakadályozzák a bőr csillogását és kisimítják a felületét
a könnyű formula lehetővé teszi, hogy a bőr szabadon lélegezzen, nem rakódik le a bőr pórusaiban és redőiben, hanem gyengéden simul a bőrhöz és nem szárítja ki egyúttal

A kozmetikumok tökéletes árnyalatát választjuk ki

Szemhéjfesték, púder, bronzosító, fluid, smink? A szín, az árnyalat és a tónus fontos! Számunkra fontos az Ön elégedettsége, ezért vásárlás előtt javasoljuk, hogy konzultáljon azzal a személlyel, aki a Larens Color termékeket ajánlotta Önnek.
Az előadás során kozmetikumokat láthattok, illetve saját bőrön is kipróbálhatjátok az egyes árnyalatokat.
Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a képernyőn megjelenő színek a lehető leghűebben tükrözzék termékeink színeit, de a felbontás mértéke az Ön egyéni beállításaitól függ.

HOZZÁVALÓK

Hatóanyagok: zeolit, kaolin, talkum

Zeolit ​​- ásványi komponens. Gyengéden feszesíti a bőrt és csökkenti a ráncokat. Gyulladáscsillapító hatása van, és enyhíti a pattanásokat.

Kaolin – fehér agyag, ásványi eredetű összetevő. Felszívja a faggyút, mattítja a bőrt, növeli a fedettséget, csökkenti a púder átlátszóságát.

Talk - a megfelelő fokú szemcsetöredezettségnek köszönhetően a talkum optimális alkalmazási tulajdonságokat ad a terméknek: jó kenőképesség és tapadás a bőrön. Selymes sminkhatást biztosít.

Larens színes púder 01
INCI: Talk, csillám, kaolin, zeolit, cink -sztearát, octyldodecil -sztearoyl -sztearát, diizostearil -malát, hidrogénezett poliizobutén, CI 77492, CI 77891, fenoxi -etanol, CI 77491, Benzyl Alkohol, Ci 77499, Ci 77499, Ci 77499, Ci 77499, CI 77499, CI 77499, CI 77499, CI 7749 9 MAGNÉZIUM-OXID

Larens színes púder 02
INCI: Talk, csillám, kaolin, zeolit, cink -sztearát, octyldodecil -sztearoyl -sztearát, diizostearil -malát, CI 77891, hidrogénezett poliizobutén, CI 77491, CI 77492, fenoxi -etanol, CI 77499, benzyl -alkohol, szténsav, dydro sablonsav, dylosav, devilsav, devilsav, dyro sablonsav, devilsav, dyro sablonsav, devilsav, devilsav, dyro sablonsav, devilsav, devilsav, dyro sablonsav, szténsav, devilsav, dyro sablon.

Larens színes púder 03
Inci: talkk, csillám, kaolin, zeolit, cink -sztearát, oktithodecil -sztearoyl sztearát, diizostearil -malát, hidrogénezett poliizobutén, CI 77492, CI 77491, CI 77499, fenoxi -etanol, Benzil -alkohol, Aqua, Aqua, Dehydrocaces, Dehydrocaces, Dehydrocaces, Dehydrocaces, Dehydrocaces, Dehydroaccaces, Dehydroaccaces, Dehydroaccaces, Dehydroaccaces, Debhydroaccaces, dehydroaccaces sav, alsó, almina, almina, beny

HASZNÁLAT

Alkalmazás: vigye fel az arcra a megfelelő ecsettel. Terjed kifelé és felfelé. Tökéletesen rögzíti és befejezi a sminket.

Parameters
Árnyék Bronzing powder - 01Bronzing Powder - 02