Larens Colour Powder - 8 g - Árnyék: powder 03

star 1 star 2 star 3 star 4 star 5(6)Rating value is 4 of 5

Ár
4 283 Ft

Manufacturer
Larens

Product code
P00025-5

Specify product selection
Variant does not exist
powder 01, powder 02, powder 03

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

Könnyű, préselt púder, amely szaténos felületet biztosít a sminknek és finoman mattító hatású. Az ásványi összetevőkön alapuló, finom, könnyű formula úgy simul a bőrhöz, hogy nem szárítja ki, hanem hagyja lélegezni.
More

Könnyű, préselt púder, amely szaténos felületet biztosít a sminknek és finoman mattító hatású. Az ásványi összetevőkön alapuló, gyengéd, könnyű formula úgy simul a bőrhöz, hogy nem szárítja ki, hanem hagyja lélegezni.
  • matt, de világos smink
  • zeolit és fehér agyag ásványi anyagokat tartalmaz, hogy megakadályozza a bőr fényesedését és kisimítsa a bőrfelületet.
  • a légáteresztő, könnyű púderes formula nem rakódik le a pórusokba vagy a ráncok mélyedéseibe, hanem gyengéden beleolvad a bőrbe anélkül, hogy kiszárítaná azt.
Hogyan válasszam ki a Larens Colour termék árnyalatát?
  • Szemhéjfesték, púder, bronzosító, fluid, alapozó? A szín, az árnyalat és a tónus számít! Nekünk fontos az Ön elégedettsége, ezért javasoljuk, hogy vásárlás előtt konzultáljon azzal, aki ajánlotta Önnek a Larens Colour termékeket.
  • A bemutató során megnézheti a kozmetikumokat, és saját bőrén kipróbálhatja a tónusukat.
  • Minden erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy a képernyőn megjelenő színek a lehető legpontosabban tükrözzék a termékeink színeit, de a reprodukció mértéke az egyéni hardverbeállításoktól függ.
A termék puha műanyag csomagolásban, a Larens Colour logóval ellátott kartondobozban kerül forgalomba hozatalra. A termék kényelmes, mindennapos használatához >> rendeljen << egy kis cserélhető betétű palettát, amelybe 1 nagy termék fér, pl. Larens Colour púder, Larens Colour pirosító, Larens Colour kiemelő vagy Larens Colour bronzosító púder.

ÖSSZETÉTEL

Hatóanyagok: zeolit, kaolin, talkum.
Zeolit - ásványi összetevő. Finoman feszesíti a bőrt és csökkenti a ráncokat. Nyugtató hatással van a gyulladásra és csökkenti a pattanásokat.
Kaolin - fehér agyag, ásványi eredetű összetevő. Felszívja a faggyút, mattítja a bőrt, növeli a fedést, csökkenti a púder átlátszóságát.
Talkum - a megfelelő finomságú részecskéknek köszönhetően a talkum optimális használatis tulajdonságokat biztosít a terméknek: jó kenőképesség és tapadás a bőrön. Selymes felületet biztosít a sminknek.
Larens Colour Powder 01
INCI: TALC, MICA, KAOLIN, ZEOLITE, ZINC STEARATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIISOSTEARYL  MALATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CI 77492, CI 77891, PHENOXYETHANOL, CI 77491,BENZYL ALCOHOL, CI 77499, AQUA, STEARIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, ALUMINA, MAGNESIUM OXIDE
 
Larens Colour Powder 02
INCI: TALC, MICA, KAOLIN, ZEOLITE, ZINC STEARATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, CI 77891, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CI 77491, CI 77492, PHENOXYETHANOL,CI 77499, BENZYL ALCOHOL, AQUA, STEARIC ACID, DEHYDROACETIC ACID
 
Larens Colour Powder 03  
INCI: TALC, MICA, KAOLIN, ZEOLITE, ZINC STEARATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CI 77492,CI 77491, CI 77499, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, AQUA, STEARIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, ALUMINA, MAGNESIUM OXIDE

ALKALMAZÁS

Vigye fel az arcra egy megfelelő ecsettel. Kifelé és felfelé eloszlatva tartósítsa és fejezze be a sminket.

Parameters
Árnyék Bronzing powder - 01Bronzing Powder - 02