Larens Colour Smoothing Make-up Base

star 1star 2star 3star 4star 5(3)Rating value is 5 of 5
LARENS Makeup Base
LARENS Makeup Base

Ár
9 249 Ft

Manufacturer
Larens

Product code
P00020

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

Könnyed krémes állagú simító alap sminkekhez. Tökéletesen kisimítja a bőrfelületet, láthatóan korrigálja az egyenetlenségeket, tökéletlenségeket, kitágult pórusokat. Kellemes szatén filmréteget hoz létre a bőrön, ideális a smink következő lépéseihez: korrektor, smink vagy BB krém. More

Könnyed krémes állagú simító alap sminkekhez. Tökéletesen kisimítja a bőrfelületet, láthatóan korrigálja az egyenetlenségeket, tökéletlenségeket, kitágult pórusokat. Kellemes szatén filmréteget hoz létre a bőrön, ideális a smink következő lépéseihez: korrektor, smink vagy BB krém.

Jelentősen meghosszabbítja a smink tartósságát. Sminkes szakértőink tesztjei szerint a LARENS COLOR SMOOTHING MAKE-UP BASE használatával a smink kétszer hosszabb ideig tart, normál és száraz bőr esetén akár 12 óránál is tovább tart. Igényesebb, zsíros bőr esetén a kielégítő eredmény akár 7 óráig is kitart.

Rendkívül kellemes a felvitele, problémamentesen kombinálható más dekor- és bőrkozmetikumokkal és sokáig tart.

Felüdülés érzetet ad, optikailag egységesíti és kisimítja a bőrt. Bőrkrémként önmagában is használható, smink, korrektor vagy BB krém nélkül - smink nélkül is ez lesz a természetes megjelenésű, ragyogó és ápolt bőr titka.

A LARENS COLOR KIsimító SMINK ALAP nem tartalmaz:

  • SLS
  • fenoxi-etanol
  • mikroműanyagok
  • parabének
  • nejlon
  • PVP
  • alumínium

FOGALMAZÁS

Összetevők: Aqua, dimetikon, ciklopentasziloxán, izododekán, vinil-dimetikon/metikon szilézszkvioxán keresztpolimer, PEG-10 dimetikon, szilícium-dioxid, dipropilén-glikol, nátrium-klorid, nátrium-citrát, keresztezett polimer, dimetikon-1 keresztpolimer, 0-benzil-dimetikon/1-polimer/ Alkohol, etil-hexilglicerin, tokoferol

A HASZNÁLAT

Vigyen fel vékony réteg LARENS COLOR SMOOTHING MAKE-UP BASE-t a megtisztított, bőrkrémmel hidratált bőrre. Ne használjon túl sok terméket – egy borsónyi csepp is elegendő a legjobb eredmény eléréséhez.
Finoman koppintson az alapozóra, várjon egy kicsit, amíg „megkeményedik”, és a bőr készen áll a következő sminklépésekre: smink, korrektor vagy BB krém.
Ha fedő hatású kozmetikumok használata nélkül szeretné elérni a természetes tónusú, sima, szatén bőr hatását, csak kedvenc Larens Color krémjét és alapozóját használja.