Larens Colour Smoothing Make-up Base 30 ml

star 1 star 2 star 3 star 4 star 5(4)Rating value is 5 of 5
LARENS Makeup Base
LARENS Makeup Base

Ár
10 210 Ft

Manufacturer
Larens

Product code
P00020

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

Könnyű, krémes textúrájú, simító sminkalap. Tökéletesen kisimítja a bőrfelszínt, láthatóan eltünteti az egyenetlenségeket, a tökéletlenségeket és a kitágult pórusokat. Kellemes szaténréteget képez a bőrön, amely ideális a következő sminklépésekhez: fedő, alapozó vagy BB krém. More

Könnyű, krémes textúrájú, simító sminkalap. Tökéletesen kisimítja a bőrfelszínt, láthatóan eltünteti az egyenetlenségeket, a tökéletlenségeket és a kitágult pórusokat. Kellemes szaténréteget képez a bőrön, amely ideális a következő sminklépésekhez: fedő, alapozó vagy BB krém.

Jelentősen meghosszabbítja a smink élettartamát. Sminkeseink által végzett tesztek szerint a LARENS COLOUR SMOOTHING MAKE-UP BASE-t tartalmazó smink kétszer olyan sokáig tart: normál és száraz bőrön több mint 12 órán át. Az igényesebb, zsírosabb bőrön pedig akár 7 órán át tart a kielégítő hatás.

Rendkívül kellemes felvitel, problémamentes együttműködés más szín- és bőrápolási termékekkel, nagy hatékonyság.

Frissítő érzést kölcsönöz, optikailag egységes és sima arcbőrt eredményez. Magában is használható, bőrápoló krére, alapozó, korrektor vagy BB krém nélkül - a ragyogó, ápolt és természetesnek tűnő arcbőr titkát képezi, smink nélkül is.

Az alapozó nem tartalmazza az alábbi anyagokat:

  • SLS
  • Fenoxietanol
  • mikroműanyagok 
  • parabének 
  • nejlon
  • PVP
  • alumínium

ÖSSZETÉTEL

Ingredients: Aqua, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Isododecane, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, PEG-10 Dimethicone, Silica, Dipropylene Glycol, Sodium Chloride, S odium Citrate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol

ALKALMAZÁS

Vigyen fel egy vékony réteg LARENS COLOUR SMOOTHING MAKE-UP BASE-t a megtisztított, majd bőrápoló krémmel hidratált bőrre.
Ne vigye túlzásba - a legjobb hatás eléréséhez egy borsószemnyi csepp is elegendő. 
Óvatosan paskolja be a terméket, majd várjon egy keveset, hogy "megszilárduljon", és az arcbőre készen áll a következő sminklépésekre: alapozó, korrektor vagy BB krém. 
Ha természetes színű, sima, szaténos arcbőrre vágyik fedő kozmetikumok használata nélkül, csak vigye fel kedvenc Larens Colour krémjét és alapozóját.