Larens Dental Day Toothpaste

star 1 star 2 star 3 star 4 star 5(1)Rating value is 5 of 5
LARENS TOOTH PASTE
LARENS TOOTH PASTE

Ár
5 558 Ft

Manufacturer
Larens

Product code
142

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

Prémium kategóriás nappali fogkrém, a fogak, az íny és a szájüreg napi higiéniájára és ápolására. Számos rendkívül koncentrált hatóanyagot tartalmaz, amelyek az erős és szép fogak és az egészséges fogíny érdekében lettek kiválasztva, és melyeknek hatását az egész aktív nap során értékelni fogja. More

Larens Dental Day Toothpaste - prémium kategóriás nappali fogkrém.

Prémium kategóriás fogkrém a fogak, az íny és a szájüreg napi higiéniájára és ápolására.

Számos, rendkívül koncentrált hatóanyagot tartalmaz, amelyek az erős és szép fogak és az egészséges fogíny érdekében lettek kiválasztva, és melyeknek hatását az egész aktív nap során értékelni fogja.

A halkollagén peptidek fogászatban való felhasználásával kapcsolatos egyedülálló, hosszú távú kutatások eredményei lehetővé tette számunkra, hogy olyan készítményt állítsunk össze, amely különösen fontos az íny- és fogágybetegségek, például a fogágygyulladás megelőzésében.

A fogkrém nem tartalmaz fluoridot.

A Larens Dental Day Toothpaste az 5 legfontosabb előnyt nyújtja fogainak és ínyének, a napi tevékenység során szükséges szájápolási igényeknek megfelelően:

 • a szájüreg megfelelő pH-értékének fenntartása - védelem a nap folyamán
 • remineralizáció és zománc védelem
 • tiszta, fényes fogak, lepedék vagy fogkő nélkül, friss lehelet,
 • enyhíti az íny és a szájnyálkahártya károsodását
 • antibakteriális hatás

A Larens Dental Day Toothpaste és a Night Toothpaste szinergikusan egymást kiegészítő prémium fogkrémek. Különböző nappali és éjszakai szájápolási igényeknek megfelelően 24 órás védelmet nyújtanak

 • Ajánlott a reggeli és esti szájápoláshoz. A szervezet cirkadián ritmusának megfelelően
 • Számos előny az egészséges fogak és íny érdekében
 • A halkollagénnel kapcsolatos sok éves tudományos kutatás eredményeinek felhasználása a fogászatban
 • Magas koncentrációjú, gondosan válogatott hatóanyagok a fogak, az íny és a szájüreg higiéniájához és ápolásához

5 előny a mindennapi használat során:

 • Multifunkcionalitás és védelem a nap 24 órájában
 • Kiváló minőségű hatóanyagok
 • Magas koncentrációjú hatóanyagok
 • Hatékonyság
 • Kivételes hatékonyság a feladatok ellátásában

ELŐNYÖK

Az íny és a szájnyálkahártya regenerációja

Liposzómás kollagén komplex – felelős az íny és a szájnyálkahártya regenerációjáért, ami nagyon fontos a fogágybetegségek megelőzésében. Halkollagén peptidek liposzómális hordozóban, világviszonylatban egyedülálló összetevő, természetes halkollagén peptidek és aminosavak innovatív kombinációja, amelyek hosszú távú helyreállítási folyamatokat indítanak el a kollagénből felépülő szájszövetben. A liposzómális hordozóba zárt peptidek a szájnyálkahártya szöveteinek mélyebb rétegeibe kerülnek, ahol hatásuk idővel felerősödik és meghosszabbodik.

Irritációt nyugtató és fertőtlenítő hatás

 • aloé
 • csodamogyoró
 • teafaolaj
 • echinacea

Négy növényi kivonat nyugtató és fertőtlenítő tulajdonságokkal. Támogatják a gyulladásért felelős baktériumok kifejlődésének gátlását a szájüregben, erősítik az ínyt.

Az aloe emellett hidratál, regenerál és csökkenti a lepedéket. A varázsmogyoró erősíti a fogínyt és megakadályozza a vérzést, a teafaolaj pedig természetes fertőtlenítő.

Az echinacea (kasvirág) a népi gyógyászatban hagyományosan az íny irritációjának kezelésére használt növény. Felgyorsítja a gyógyulást, csökkenti a túlérzékenységet és csökkenti a vérzést. Serkenti az immunrendszert, csökkenti a szájüreg gyulladásra való hajlamosságát.

Remineralizáció

Hidroxiapatit – remineralizáló, helyreállító és erősítő hatást biztosít a zománcnak. Az emberi zománc és csontok természetes összetevője, kalcium- és foszforforrás, képes lezárni a zománc mikroüregeit.

Szennyeződések és üledékek eltávolítása

 • szilícium-dioxid
 • kaolin (fehér agyag)

Természetes összetevők, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket és az üledéket, gazdagok szilícium-dioxidban és ásványi sókban. Tisztítják és fényesítik a fogak felületét, segítenek eltávolítani a fogágybetegséget okozó lepedéket, mineralizálják a zománcot, erősítve azt.

ÖSSZETÉTEL

INCI: Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Cellulose Gum, Hydroxyapatite, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Kaolin, Phosphatidylcholine, Pentylene Glycol, Collagen, Elastin, Collagen Amino Acids, Elastin Amino Acids, Arginine/Lysine Polypeptide, Palmitoyl Oligopeptide, Echinacea Angustifolia Root Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf/Twig Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Cocamidopropyl Betaine, Titanium Dioxide, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Menthol, Sodium Chloride, Sodium Saccharin, Triacetin, Lactic Acid, Tocopherol, Potassium Sorbate, Aroma

ALKALMAZÁS

Vigyen fel egy borsószemnyi mennyiséget a fogkefére. Az optimális fehérítési eredmény, a lepedék és fogkő eltávolítása, a fogak és az íny megerősítése és regenerálása érdekében használja a fogkrémet minden nap, alaposan mossa a száját 2-3 percig.

Parameters
Kötet 100 ml
a használat szájápolás