LipoColl HA Hydro Serum NEW formula - 30 ml

star 1 star 2 star 3 star 4 star 5(27)Rating value is 5 of 5

Ár
31 997 Ft

Manufacturer
Larens

Product code
P00001

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

A LipoColl HA Hydro Serum egy fejlett program* a ránctalanító ápolás terén. Azonnal növeli a bőr hidratáltsági szintjét, láthatóan megvastagítja és átfogó hidro-rekonstrukciót biztosít minden rétegében. More

A LipoColl HA Hydro Serum egy fejlett program* a ránctalanító ápolás terén. Azonnal növeli a bőr hidratáltsági szintjét, láthatóan megvastagítja és átfogó hidro-rekonstrukciót biztosít minden rétegében.
 
A LipoColl HA Hydro Serum-ban használt liposzómás kollagén komplex 4 különböző szinten egyedülálló - kezdve a nyersanyag típusától a felhasznált hordanyagig, hogy a komplex a bőr legmélyebb rétegeiben tudjon hatni:
/Diagram/
Biokompatibilitás
Hideg extrakciós módszer
Több mint kollagén
Hordozó
 
Ez az egyetlen olyan szérum a piacon, amely liposzómális formában kollagént és hialuronsavat– a természetben található két legerősebb nedvesítőszer kombinációját tartalmazza olyan formában, amely lehetővé teszi a bőr legmélyebb rétegeinek elérését. A lehető legmagasabb koncentrációban használtuk fel ezeket az összetevőket, ezáltal garantálva a rekord erős hidratálást, de megőrizve a kozmetikum kiváló felviteli tulajdonságait.
 
A ráncok és a bőr azonnali kisimítása és a mély rétegek hidratálása meglepő használati kényelmet és WOW hatást biztosít, már a készítmény első használata után. A következetesen használt LipoColl Hydro szérum hosszú távú regeneráló folyamatokat indít el a bőrben.
 
A Larens a fiatalítás újradefiniálásának – a hidro-rekonstrukciónak – köszönhetően helyreállítja a bőr egyensúlyát, továbbá erősíti, simítja, rugalmasabbá teszi, megtölti kollagénnel és hialuronsavval a bőrt, valamint sűrűséget és vízmegtartó képességet biztosít.
 
Hatás? Fiatalabb megjelenés, azaz ragyogó, sima, hidratált bőr fáradtság és stressz jelei nélkül.
 
A LipoColl HA Hydro Serum napi ápolását a zöld tea és a bergamott finom illata fokozza.
A Liposomal Collagen Complex gyártási folyamata során nem használunk irritáló és mérgező oldószereket, emulgeálószereket, kondicionálókat vagy tartósítószereket. Ezért a készítmény biztonságos az allergiás, érzékeny, speciális kezelést igénylő bőrre nézve. Ha kerüli a PEGi-t, SLS-t, fenoxietanolt, parabéneket, nylont, PVP-t, alumíniumot tartalmazó kozmetikumokat, a LipoColl Hydro Serum tökéletes választás az Ön számára.
*A szérumot önmagában is használhatja teljes bőrápoló programként vagy kedvenc krémjének felvitele előtt. Kiváló kiegészítője a kozmetikai ápolásnak, melynek során a LIPOCOLL HA HYDRO SERUM PRO lett felhasználva, erősítve és meghosszabbítva a kezelés hatását.
 
Zlatý pohár-díj a For Beauty 2022 vásáron Prágában.

ELŐNYÖK

a bőr sűrűsödése, megtöltése kollagén fehérjével és hialuronsavval, regenerációs folyamatok serkentése (ultrahang képen is látható)
a ráncok jelentős kisimítása és csökkentése (ultrahangos vizsgálaton is látható)
azonnali emelő érzés
hosszan tartó lifting hatás következetes használat során
ultra-hidratáló hatás liposzómás hialuronsavval fokozva
a bőr összes rétegének hidro-rekonstrukciója
bőrerősítő hatás

ÖSSZETÉTEL

Liposomal Collagen Complex

A piacon egyedülálló komplexum, amely a természetes halkollagén, peptidek, aminosavak, dekorin, lumikán és hisztonok innovatív kombinációja, liposzómális hordozóba zárva. A liposzómális hordozó garantálja a bőr mélyebb rétegeinek elérését, ahol a kollagén fehérjék kétirányú hatásának folyamatai zajlanak: a már sérült struktúrák feltöltése, rekonstrukciója és az új kollagén létrehozási folyamatának beindítása. A liposzómák által biztosított halkollagén fehérjék regenerálják, feszesítik, kisimítják a ráncokat, mobilizálják a HSP fehérjéket a sejtvédő hatás érdekében. Hasznosak az elszíneződések elleni küzdelemben is, világosítják és kiegyenlítik a bőrtónust

 

Liposzómás hialuronsav

A komplex kétféle hialuronsavat tartalmaz:

 

kis molekulájú, a hordozóanyag belsejébe zárva a bőr mélyebb rétegeibe is eljut,

nagy molekulájú, lefedi a hordozó membránt, ezáltal okkluzív réteget hozva létre az epidermisz felszínén.

 

Korlátozza a transzepidermális vízveszteséget. Feszesíti a bőrt, hatékony az intenzív és hosszan tartó hidratálásban, megszünteti az érdességet és egyértelműen javítja a rugalmasságát. A liposzómális foszfolipidek erősítik a lipid gátat. A hialuronsav nyugtató hatása, amelyet számos bőrgyógyászati teszt is megerősített, megnyugtatja, kevésbé érzékennyé és irritációkkal szemben ellenállóbbá teszi a bőrt.

Xantán gumi

Ez a kollagén természetes hordozója; természetes emulgeáló- és sűrítőszer. Megfelelő viszkozitást és formát biztosít a készítménynek az alkalmazásakor.

 

INCI: Aqua, Collagen, Elastin, Collagen Amino Acids, Elastin Amino Acids, Arginine/Lysine Polypeptide, Palmitoyl Oligopeptide, Pentylene Glycol, Phosphatidylcholine, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Polyglyceryl-4 Caprylate, Sodium Lauroyl Glutamate, Diglycerin, Decyl Glucoside, Tocopheryl Acetate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Parfum

ALKALMAZÁS

Vigyen fel egy kis mennyiségű szérumot reggel és/vagy este az arc, a nyak és a dekoltázs megtisztított bőrére. A használat első fázisában – használja naponta. Ezután, amikor úgy érzi, hogy a bőr megtelt a készítmény összetevőivel, használja egyéni igényeinek megfelelően. Használja a szérumot önmagában vagy az ápoló vagy védő krém felvitele előtt.

Parameters
Kötet 30 ml
Alkalmas Normál, Ráncos és érett bőr, Férfiaknak
Termék típusa Szérumok
a használat hidratálás, a bőr feszesítése