LipoColl HA Hydro Serum NEW formula - 30 ml

star 1star 2star 3star 4star 5(19)Rating value is 5 of 5

Ár
29 886 Ft

Manufacturer
Larens

Product code
P00001

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

A LipoColl HA Hydro Serum egy korszerű ápoló program a ráncok leküzdésére. Azonnal növeli a nedvességszintet és láthatóan vastagítja a bőrt, komplex hidro-regenerációt biztosítva a bőr minden rétegében. More

A LipoColl HA Hydro Serum egy korszerű ápoló program* a ráncok leküzdésére. Azonnal növeli a nedvességszintet és láthatóan vastagítja a bőrt, komplex hidro-regenerációt biztosítva a bőr minden rétegében.
A LipoColl HA Hydro szérumban használt liposzómás kollagén komplex 4 különböző módon egyedülálló - mind a felhasznált alapanyag, mind a hordozóanyag tekintetében, amely lehetővé teszi, hogy a komplex a bőr legmélyebb rétegeibe is behatoljon.
Ez az egyetlen olyan szérum a piacon, amely kollagént és hialuronsavat tartalmaz liposzómális formában – két erős, természetes nedvesítőszer kombinációja olyan formában, amely lehetővé teszi, hogy elérje a bőr legmélyebb rétegeit. Ezeket a lehető legjobb koncentrációban használtuk, így garantált a kiváló hidratáló erő és a kozmetikumok kiváló alkalmazási tulajdonságai is megmaradnak.
Az azonnali ránctalanítás és a bőr kisimítása, miközben hidratálja a bőr mélyrétegeit, elképesztő kényelmet és WOW hatást biztosít az első alkalmazás után. Rendszeres használatával a LipoColl Hydro Serum hosszú távú helyreállító folyamatokat indít el a bőrben.
A Laren új definíciójának köszönhetően a megfiatalításnak – a hydroboostingnak – a bőr megerősített, kisimult, rugalmas, kollagénnel és hialuronsavval telített, megvastagodott és hidratált lesz.
Az eredmény? Fiatalabb megjelenés, ami ragyogó, sima, hidratált bőrt jelent a fáradtság vagy stressz jelei nélkül.
A LipoColl Hydro Serum napi ápolását a zöld tea és a bergamott finom illata gazdagítja.
A Liposomal Collagen Complex gyártása során nem használnak irritáló és mérgező oldószereket, emulgeálószereket, kondicionáló szereket vagy tartósítószereket. Ezért a készítmény biztonságos az allergiás, érzékeny bőrre, amely speciális kezelést igényel. Ha kerüli a PEG-eket, SLS-t, fenoxietanolt, parabéneket, nylont, PVP-t, alumíniumot tartalmazó kozmetikumokat, a LipoColl Hydro szérum tökéletes az Ön számára.
*A szérum önmagában is használható teljes bőrápoló kúraként vagy kedvenc krémed felvitele előtt. A LIPOCOLL HA HYDRO SERUM PRO kiváló kiegészítője az ápolásnak, mivel erősíti és meghosszabbítja a hatást.

ELŐNYEIT

  • A bőr megvastagodása, kollagén fehérje és hialuronsav ellátása, regenerációs folyamatok serkentése (ultrahangon is látható)
  • A ráncok jelentős kisimítása és csökkentése (ultrahangos vizsgálaton is látható)
  • Azonnali lifting érzés
  • Hosszú távú lifting hatás következetes használat mellett
  • Ultrahidratáló hatás, amelyet liposzómás hialuronsav fokoz
  • A bőr összes rétegének hidrostruktúrájának felépítése
  • bőrerősítő hatás

FOGALMAZÁS

Liposzómás kollagén komplex
Egyedülálló komplex, amely természetes halkollagén, peptidek, aminosavak, dekorin, lumikán és hisztonok innovatív kombinációját tartalmazza liposzómális hordozóban. A liposzómális hordozó biztosítja, hogy a bőr mélyebb rétegeibe jusson, és ott két kollagénfehérje folyamatot indít el: a már sérült struktúrák feltöltését és helyreállítását, valamint az új kollagén képződési folyamatának stimulálását. A liposzómákból felszabaduló halkollagén fehérjék regenerálják, feszesítik, kisimítják a ráncokat és aktiválják a HSP fehérjéket a sejtvédő aktivitás érdekében. Hasznosak a hiperpigmentáció leküzdésében, ragyogóvá teszik és kiegyenlítik a bőrtónust.
Liposzómás hialuronsav
A komplex kétféle hialuronsavat tartalmaz:
  • kis molekulatömegű, a hordozó belsejében zárt, mely a bőr mélyebb rétegeibe is eljut,
  • nagy molekulatömegű, amely befedi a hordozó membránt és okkluzív réteget képez a bőrfelületen.
Csökkenti a vízveszteséget az epidermiszből. Feszesíti a bőrt, intenzív és hosszan tartó hidratáló hatású, eltünteti a tökéletlenségeket és láthatóan javítja a rugalmasságát. A liposzómális foszfolipidek erősítik a lipid gátat. A hialuronsav nyugtató hatása, amelyet számos bőrgyógyászati ​​vizsgálat is megerősített, megnyugtatja a bőrt, ezáltal kevésbé érzékeny és ellenállóbb az irritációkkal szemben.
xantán gumi
a kollagén természetes hordozója, valamint természetes emulgeáló- és sűrítőanyag. Felhordáskor megfelelő viszkozitást és formát ad a terméknek.
INCI: víz, kollagén, elasztin, kollagén aminosavak, elasztin aminosavak, arginin/lizin polipeptid, palmitoil-oligopeptid, pentilén-glikol, foszfatidilkolin, xantángumi, propilénglikol, tejsav, nátrium-hialuronát, polyuferol-4, caproyl tocory Glutamát, diglicerin, decil-glükozid, tokoferil-acetát, dehidroecetsav, benzil-alkohol, parfüm

ALKALMAZÁS

Vigyen fel kis mennyiségű szérumot a megtisztított arcra, nyakra és dekoltázsra reggel és/vagy este. Használja naponta az alkalmazás első fázisában. Ezt követően, amikor úgy érzi, hogy az összetevők telítik a bőrt, használja szükség szerint. Használja önmagában vagy bőrápoló krém vagy fényvédő előtt.

Parameters
Kötet 30 ml
Alkalmas Normál, Ráncos és érett bőr, Férfiaknak
Termék típusa Szérumok
a használat hidratálás, a bőr feszesítése