Nails & More Repair Mask - 16 ml

star 1 star 2 star 3 star 4 star 5(1)Rating value is 5 of 5

Ár
5 815 Ft

Manufacturer
Larens

Product code
0106

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

Javító és regeneráló maszk körömre és kutikulára. A bioaktív halkollagén peptidek és számos aminosav jelenlétének köszönhetően regenerálja, kisimítja és erősíti a körömlemezt és a körülötte lévő kutikulát. Ideális manikűr kezelések után javító kezelésként. More

Javító és regeneráló maszk körömre és kutikulára. A bioaktív halkollagén peptidek és számos aminosav jelenlétének köszönhetően regenerálja, kisimítja és erősíti a körömlemezt és a körülötte lévő kutikulát. Ideális manikűr kezelések után javító kezelésként.

ÖSSZETÉTEL

Biopeptide Complex – a WellU által szabadalmaztatott komplex, amely a hal kollagén oligo- és polipeptidjeinek értékes kombinációját tartalmazza. A Larens kozmetikai szerek összetevőjeként a halpeptidek széles spektrumú hatást biztosítanak a bőrön, a hajon és a körmökön. A Nails & More Repair Mask részeként azonnali és hosszan tartó hidratálást hoznak, jelentősen stimulálják és felgyorsítják a regenerációt, valamint táplálják a körmöket és a körömbőrt. Használatuk eredménye az egészséges, erős, kisimult körömlemez és a hidratált körömbőr.
A kollagén – az ifjúságot őrző összetevő, az emberi szervezet legfontosabb fehérjéje. Részt vesz a körömmátrix rekonstrukciójában, serkenti növekedését és növeli a körömlemez keménységét.
A szépségvitaminnak nevezett biotin segít megőrizni a körmök és a körömbőr egészséges megjelenését. Erősíti és táplálja, megakadályozza a töredezést, a köröm visszanyeri simaságát és természetes fényét.
Karbamid - hidratálja és puhítja a köröm körüli kutikulát. Megakadályozza a túlzott keratinizációt és a kiszáradást.
INCI: Aqua, Collagen, Elastin, Collagen Amino Acids, Elastin Amino Acids, Arginine/Lysine Polypeptide, Palmitoyl Oligopeptide, Biotin, Urea, Disodium Phosphate, Sorbitan Caprylate, Lactic Acid, Citrus Medica Limonum Fruit Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid

ALKALMAZÁS

Vigyen fel egy réteget a készítményből a körmökre és a kutikulára, masszírozza be, hagyja felszívódni. Ismételje meg a műveletet. Használja, amilyen gyakran szükséges.
Rendszeres használata hozza a legjobb eredményt.
Tippek és trükkök
Azonnali kezelésként a körömlemez regenerálására invazív manikűrkezelések után, pl. hibrid lakk eltávolítása: vigye fel a maszkot a körmökre, hagyja felszívódni, ismételje meg ezt a műveletet többször.
Körömbőr lágyítóként: masszírozza be a gélt a körmök szélén, hagyja felszívódni. Ismételje meg, ahányszor csak szükséges
A termék hűvös helyen, 8°C és 25°C között tárolandó. Nyáron, meleg időben helyezze hűtőbe.
Parameters
Kötet 16 ml
Termék típusa Szérumok