Nails & More Repair Mask - 16 ml

star 1star 2star 3star 4star 5(1)Rating value is 5 of 5

Ár
5 356 Ft

Manufacturer
Larens

Product code
0106

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

Tápláló és regeneráló maszk a körmöknek és a körömágybőrnek. A hal kollagén bioaktív peptidjeinek és számos aminosavnak köszönhetően regenerálja, kisimítja, erősíti a körömlemezt és a köröm körüli bőrt. Ideális helyreállító kezelésként manikűrözés után. More

LARENS Nails & More Repair Mask 

Tápláló és regeneráló maszk a körmökre és a körömágybőrre. Bioaktív hal kollagén peptidek és számos aminosav tartalmának köszönhetően regenerálja, kisimítja, erősíti a körömfelületet és a köröm körüli bőrt. Ideális manikűr utáni helyreállító kezelésként.

Összetevők

Biopeptid komplex -

a WellU által szabadalmaztatott halikollagén oligo- és polipeptidek ritka kombinációját tartalmazó komplex. A halpeptidek, mint a Larens kozmetikai termékek összetevői, a bőrre, a hajra és a körmökre gyakorolt hatások széles skáláját biztosítják. A Nails & More Repair Maskban azonnali és hosszan tartó hidratálást biztosítanak, jelentősen stimulálják és felgyorsítják a regenerációt, valamint táplálják a körmöket és a köröm körömágybőrét (körömágybőr) körül. Használatuk eredménye az egészséges, erős, sima körömlemez és a hidratált körömágybőr.    

Kollagén -

a fiatalság őrzője, az emberi szervezet legfontosabb fehérjéje. Részt vesz a köröm mátrix regenerációjában, serkenti a köröm növekedését és erősíti a körömlemezt.  

Biotin -

a szépség vitaminjának nevezik, segít fenntartani a körmök és a körömágybőr egészséges megjelenését.  Erősíti és táplálja, megakadályozza a körmök töredezését, amelyek simává válnak és természetes fényt kapnak.

Karbamid -

hidratálja és puhítja a körömágybőrt a köröm körül. Megakadályozza azok túlzott elszarusodását és kiszáradását.

INCI: Aqua, kollagén, elasztin, kollagén aminosavak, elasztin aminosavak, arginin/Lizin polipeptid, palmitoil-oligopeptid, biotin, karbamid, dinátrium-foszfát, szorbitán-kaprilát, tejsav, Citrus Medica Limonum gyümölcskivonat, glicerin, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, citromsav.

Használat

Használati utasítás: Vigyen fel egy réteg terméket a körmökre és a körömágybőrre, masszírozza be és hagyja felszívódni. Ismételje meg a folyamatot. Használja szükség szerint.

A legjobb eredmény elérése érdekében használja rendszeresen. 
 

Tippek és trükkök:  


Azonnali kezelésként a köröm területének regenerálására invazív manikűrözési eljárások, pl. hibrid lakk eltávolítása után: vigye fel a maszkot a körmökre, hagyja beszívódni, ismételje meg többször.  
 
Körömágybőrpuhítóként: masszírozza a terméket a köröm körüli körömágybőrbe, hagyja felszívódni. Ismételje meg annyiszor, ahányszor szükséges.  A legjobb eredmény elérése érdekében használja rendszeresen. 

! FIGYELEM ! Tartsa a terméket hűvös helyen (8 °C - 25 °C). Nyáron, különösen meleg időben tegye hűtőszekrénybe.

Parameters
Kötet 16 ml
Termék típusa Szérumok