Neuropeptide Gel Eye & More 15ml (Syn Ake Eye & More)

star 1star 2star 3star 4star 5(15)Rating value is 5 of 5
Ár
12 124 Ft

Manufacturer
Larens

Product code
0102

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

Intenzív pontszérum a szem alatt és a mimikai ráncok ellen. Bioaktív halkollagén peptidek komplexét és SYN®-AKE-t - a vipera méregméreg (Temple Viper) hatását utánzó neuropeptidet tartalmaz, amely ellazítja és gátolja az izomösszehúzódásokat, visszatartja a mimikai ráncokat. More

Intenzív pontszérum a szem alatt és a mimikai ráncok ellen. Bioaktív halkollagén peptidek komplexét és SYN®-AKE-t - a vipera méregméreg (Temple Viper) hatását utánzó neuropeptidet tartalmaz, amely ellazítja és gátolja az izomösszehúzódásokat, visszatartja a mimikai ráncokat.
A készítmény hatóanyagainak gazdag összetétele megfiatalítja és ápolja a szemkörnyék érzékeny bőrét, magas szintű hidratálást biztosít, világosítja az árnyékokat és csökkenti a duzzanatot.
A készítmény egyedi receptúráját és forradalmiságát értékelte a Qltowy Kosmetyk 2018 verseny zsűrije, és a Qltowy Kosmetyk 2018 címet adományozta Arc kategóriában - szemkörnyék ápolás.
A Qltowy Kosmetyk a Kosmetyki magazin tekintélyes közvélemény-kutatása. A piaci szakértőkből, bőrgyógyászokból, a kozmetikai szakma szakértőiből és ismerőiből álló szakmai zsűri immár huszonkettedik alkalommal tüntetett ki új termékeket a kozmetikai piacon.
Előnyök: Szem alatt és a mimikai ráncok megjelenési helyén alkalmazva 30 napos kezelés után érezhető bőrsimító, feszesítő és hidratáló hatást biztosít. A mimikai ráncok sekélyebbé válnak, újak kialakulása pedig nehezebb. A tekintet felfrissül, felderül, a szemkörnyék bőre ápolt.

HOZZÁVALÓK

Biopeptid Complex  - a WellU által szabadalmaztatott komplex, amely halkollagén oligo- és polipeptidek értékes kombinációját tartalmazza, amelyek azonnali és hosszan tartó hidratálást biztosítanak a bőr minden rétegében. Kozmetikai használatuk hatására a bőr rugalmas, ráncokkal és egyenetlenségekkel teli. A peptidek a hatóanyagok mélyen a bőrbe juttatására szolgálnak. Energetizáló tulajdonságaik is vannak – serkentik a bőrsejteket kollagén és elasztin termelésére, megakadályozva a bőr megereszkedését. Segítenek leküzdeni az elszíneződést, világosítják és kiegyenlítik a bőrtónust.
SYN®-AKE  - egy szintetikus neuropeptid, amely utánozza a vipera méregében (templomvipera) található toxin hatását - a legerősebb relaxáló peptidként ismert. Semlegesíti az izomrostok mikro-összehúzódásait - gátolja az izomsejtek felszínén található acetilkolin receptorokat - a mechanizmus a botulinum toxin hatásához hasonlít ("botox-szerű" hatást ad). Érezhetően kisimítja a bőrt, megakadályozza az új ráncok megjelenését és a meglévők mélyülését.
 
RonaCare® VTA  - három szinergikusan együttműködő hatóanyag liposzómába zárva. Erős antioxidáns hatású, biztosítja a bőr megfelelő feszességét és hidratálását, gátolja a bomlást, fokozza a felszabadulást és javítja a bőr higroszkópos tartalékainak (az ún. GAG-oknak, amelyek közül a hialuronsav a leghíresebb) a glikozaminoglikánok felszabadulását és elrendeződését. Alkalmazásának hatása puha, ragyogó, mélyen és hosszan tartó hidratált bőr, ennek eredményeként láthatóan sekélyebb ráncok.
Pepha-Tight®  - a Nannochloropsis Oculata mikroalgák biotechnológiailag magas fokon tisztított kivonata. Poliszacharidok, aminosavak, vitaminok és antioxidánsok tökéletesen kiegyensúlyozott keveréke. Gyors és hosszan tartó hatást biztosít a bőr feszesítésére. Serkenti a kollagén szintézist, ami a bőr kötőszöveti struktúráinak hosszú távú megerősödését eredményezi. Védi a bőrt a szabad gyökök és az oxidatív stressz következményei ellen.
 
Eyeseryl®  - a legújabb generációs bioaktív tetrapeptid erős duzzanatgátló tulajdonságokkal. Hatékonyan megakadályozza a nyirokáramlás zavarából és a szem alatti érzékeny bőr fokozott kapilláris áteresztőképességéből adódó duzzanat kialakulását. Gátolja a glikációs folyamatot, azaz a kollagén karamellizálódását, melynek során a fehérje elveszti tulajdonságait, ezért a bőr öregedni kezd. Megakadályozza a rugalmasság elvesztését és az ún táskák a szem alatt. Gyorsan csökkenti a duzzanatot és javítja a bőr rugalmasságát. Világosabbá teszi az árnyékokat és megfiatalítja a szem körüli finom bőr megjelenését.
 
Kollagén  - a fiatalság őrző összetevője, az emberi szervezet legfontosabb fehérje, amely felelős a rugalmasságért, feszességért, a bőr megfelelő hidratáltságáért és a folyamatos sejtmegújulásért. Hosszú távú védelmet nyújt a bőrnek a nedvességvesztés ellen, javítja rugalmasságát és kisimítja a ráncokat. Hatékonyan gátolja a bőrben található természetes kollagén elvesztését. Proteinhálót hoz létre a bőrön, a bőr nem veszít nedvességből, a sejtek feszessé és energikussá válnak, és elkezdik saját kollagénjüket termelni. Kisimítja és javítja a bőr feszességét, amely gyorsan visszanyeri feszességét, rugalmasságát és egészséges megjelenését.
 
Centella Asiatica  - Asiatica (Centella Asiatica) levél kivonat. Erős duzzanatcsökkentő hatása van, javítja a bőr alatti keringést és erősíti az erek falát - megelőzi a szem alatti duzzanatot és árnyékot, ápolja a kuperózus bőrt. Serkenti a hialuronsav szintézisét – fokozza a bőr hidratáltságát és feszességét. Befolyásolja a fibroblasztok anyagcseréjét, serkenti őket a kollagén és elasztin szintézisére - kisimítja a ráncokat, növeli a bőr sűrűségét és rugalmasságát. Erős gyulladáscsökkentő hatása van.
D-Panthenol  – más néven B5-vitamin. A bőrben és a hajban található természetes összetevő. Szükséges a megfelelő kialakulásához és növekedéséhez. Csökkenti a vízveszteséget, serkenti a sejtosztódást, ennek köszönhetően felgyorsítja az epidermisz megújulási folyamatát, rugalmasabbá, puhábbá teszi. Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, csillapítja és csillapítja az irritációkat, serkenti a hámréteget a kisebb sebek gyógyulására.
 
Zemea® (propándiol)  - egy természetes, bőrbarát hatóanyag, amely a szérumban lévő glicerinnel szinergikusan együttműködve biztosítja a bőr számára a kívánt hatást: hosszan tartó, mély hidratálást és az összetevők jobb felszívódását. 
 
INCI: Aqua, glicerin, propándiol, lecitin, dinátrium-rutinil-diszulfát, hidroxiprolin, szorbit, magnézium-aszkorbil-foszfát, tokoferol, aszkorbil-palmitát, dipeptid-diaminobutyroil-benzilamid-diacetát, butilén-glikoil-benzilamid-diacetát, butilén-glikolát, tetrapractica, tepraktikum, tetrapractica, tepraktikum, tepraktikum, tepraktikum Elasztin, kollagén aminosavak, elasztin aminosavak, panthenol, karbomer, gliceril-sztearát, gliceril-oleát, alkohol-denát, fenoxi-etanol, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, citromsav, benzoesav, dehidroecetsav, etil-etil-

HASZNÁLAT

Pontosan használd. Masszírozzon be egy kis mennyiséget a szérumból, vagy simítsa be a megtisztított szemkörnyéki bőrbe és azokon a helyeken, ahol a mimikai ráncok megjelennek. Hagyja, amíg felszívódik. Használja nappal és éjszaka.
Tippek és trükkök: A szérum felvitele során finoman masszírozza be a bőrt ujjbegyeivel. Ezáltal serkented a bőr mikrokeringését és mozgósítod a szérum hatóanyagainak jobb felhasználására.
Parameters
Kötet 15 ml

Alternatívne produkty1