Nutrivi Synbio Complex 11


Ár
17 090 Ft

Manufacturer

Product code
P00070

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

Szinbiotikus étrend-kiegészítő, azaz probiotikumok szinergikus kombinációja liofilizált, prebiotikumos baktériumtörzsek (FOS) formájában, értékes, természetes mikronizált feketeribizli rosttal kiegészítve. More

SYNBIO COMPLEX 11 Szinbiotikus étrend-kiegészítő, azaz probiotikumok szinergikus kombinációja liofilizált, prebiotikumos baktériumtörzsek (FOS) formájában, értékes, természetes mikronizált feketeribizli rosttal kiegészítve.

Bélrendszered egészsége egész szervezetedre kihat!

A kiegyensúlyozott, változatos, jól megtisztított baktériumflórával rendelkező belek megfelelő működésének hatásai nem korlátozódnak csak az emésztőrendszerre.

A legújabb kutatások és tudományos publikációk bizonyítják, hogy a bélrendszer egészsége kulcsfontosságú az egész szervezet egészsége szempontjából. Azáltal, hogy gondoskodsz mikrobiomod állapotáról, gondoskodsz immunrendszeredről, szív- és érrendszeredről, erős csontjaidról, sőt, még szép bőrödről, dús hajadról és jó közérzetedről is.

A stresszel teli világban élés, a környezetszennyezés, a rostszegény, de nagy cukortartalmú étrend, valamint az antibiotikumokkal vagy szteroidokkal végzett kezelések a leggyakoribb okai a jótékony bélmikroflóra súlyos egyensúlyhiányának és rossz állapotának.

Ha...

 • emésztési zavarokat tapasztalsz,
 • krónikus vagy fokozott stressz hatása alatt állsz,
 • tartós kimerültségérzetet tapasztalsz,
 • visszatérő bőrproblémákat észlelsz,

…ezek arra utalhatnak, hogy bélrendszerednek támogatásra van szüksége.

A Synbio Complex 11 rendszeres pótlása jelentősen támogatja a belek és az egész test holisztikus gondozását.

Tudod-e, hogy...

A tudósok előzetes kutatások alapján azt feltételezik, hogy az agy-bél tengelyen lévő baktériumok normális, egészséges egyensúlyának bármilyen megzavarása az immunrendszer túlzott reakcióját okozhatja, és hozzájárulhat a gyomor-bélrendszer gyulladásához. Ez pedig olyan betegségtünetek kialakulásához vezethet, amelyek nemcsak az emésztőrendszerben és a bőrben, hanem az agyban is előfordulnak, pszichés vagy neurológiai problémákat okozva.

9 +1+1=11 különböző, szinergikusan ható összetevő az egészségért

A Nutrivi szinbiotikus komplexe a barátságos bélbaktériumok 9 fagyasztva szárított törzsének tökéletesen harmonizált keveréke, fruktooligoszacharidokkal (FOS) tálalva, amely a baktériumok számára könnyen elérhető táplálék forrása. A formula tizenegyedik eleme a mikronizált feketeribizli növényi rost.

A fagyasztva szárított élő baktériumkultúrák kiváló módjai a probiotikumok bélbe juttatásának. Az alvó baktériumok a nedvesség hatására felébrednek, és a készítmény folyékony formájának (vízzel összekeverendő tartalommal ellátott tasakok) köszönhetően gyorsan eljutnak a belekbe.

Akár 100 milliárd egység bevetésre készen egyetlen grammban!

A Synbio Complex 11-ben található, fagyasztva szárított, többtörzsű probiotikus baktériumok keveréke 100 milliárd CFU (cfu - kolóniaképző egység) hasznos mikroorganizmust biztosít a bél mikrobiómának.

A frukto-oligoszacharidok természetes tápanyagként serkentik a probiotikus baktériumok szaporodását és növelik a baktériumok bélmikrobiom kolonizáló képességét.

Természetközeli, többtörzses megoldás

A többtörzsű és magas koncentrációjú probiotikus baktérium célja, hogy reprodukálja a természetes mikrobiom jellemzőit, kiegészítse a kölcsönös működést és fokozza a Synbio Complex 11 jótékony hatását nem csak a belek és az emésztőrendszer állapotára, hanem az egészségre és a jó közérzetre is.

Mi különbözteti meg a Synbio Complex 11-et?

 • 11 összetevő a bélrendszer és az egész szervezet egészségéért
 • Élő bélbaktériumok 9 különböző törzse "alvó", liofilizált formában
 • 100 milliárd CFU (cfu - kolóniaképző egység) hasznos mikroorganizmus grammonként
 • Fruktooligoszacharid (FOS) adalék – egy prebiotikus, könnyen hozzáférhető tápanyag a mikrobiom baktériumok számára
 • mikronizált rost adalékkal a bélrendszer kiváló állapota és az emésztőrendszer működésének javítása érdekében
 • semleges íz, bővítve a fogyasztási módok spektrumát

kiváló emészthetőség.

ÖSSZETÉTEL

Aktív összetevők 5,34 g (1 PORTION)
Mikronizált szál 5000 mg 
Fruktooligoszacharidok (FOS) 250 mg

Lactobacillus acidophilus LA02

Lactobacillus paracasei LPC00

Bifidobacterium longum BL03

Bifidobacterium breve BR03

Lactobacillus rhamnosus LR06

Streptococcus thermophilus YO8

Bifidobacterium bifidum BB01

Lactobacillus casei LC03

Lactobacillus plantarum LP09

1,8 x 10CFU**

1,8 x 10CFU**

1,35 x 10CFU**

0,9 x 10CFU**

0,9 x 10CFU**

0,9 x 10CFU**

0,45 x 10CFU**

0,45 x 10CFU**

0,45 x 10CFU**

**CFU (cfu - kolóniaképző egység) 

A Synbio Complex 11 étrend-kiegészítő összeállításakor csak olyan testbarát baktériumokat használtunk, amelyek dokumentáltan befolyásolják az emberi szervezet megfelelő működését, azaz:

Lactobacillus acidophilus LA02

Ez a gyomorsav-rezisztens törzs támogatja az emésztőrendszert, támogatja a bélgát kialakulását, antibakteriális vegyületeket termel, versenyez a kórokozókkal a tápanyagokért és csökkenti a környezet pH értékét. Fenntartja a gyomor-bél traktus nyálkahártyájának tömítettségét.

Lactobacillus paracasei LPC00

Ezek a baktériumok képesek lebontani a laktózt, valamint számos enzimet termelnek, amelyek javítják a mikrotápanyagok felszívódását, és ellensúlyozzák az olyan kedvezőtlen baktériumokat, mint pl. Helicobacter pylori, Salmonella enterica, Campylobacter jejuni, valamint csökkenti a Candida albicans és Listeria monocytogenes negatív hatásait, valamint csökkenti a szájüregben jelen lévő, fogszuvasodást okozó baktériumok számát. Modulálják az immunrendszer működését, ami az allergiás állapotok intenzitásának csökkenéséhez vezet

Bifidobacterium longum BL03

Jelentős hatással vannak a belekben a pH-érték csökkentésére, ami segít gátolni a patogén baktériumok szaporodását. Ez a törzs segít a vas, cink, kalcium, magnézium felszívódásának javításában is; az irritábilis bél szindróma, a fertőző hasmenés és a funkcionális székrekedés kezelésének támogatására szolgál.

Bifidobacterium breve BR03

Ez a fajta baktérium enyhíti az irritábilis bél szindróma és a laktóz intolerancia tüneteit. Javíthatja a bőr állapotát. Tudományos jelentések szerint ez a törzs felelős a hidratáció javításáért és a bőr állapotának javításáért egészséges nők esetében. A kutatási eredmények arra utalnak, hogy a Bifidobacterium breve pozitív hatással van az anyagcserezavarokra és az elhízásra.

Lactobacillus rhamnosus LR06

Ez az egyedülálló törzs enyhíti az irritábilis bél szindróma tüneteit, támogatja a csökkent immunitású szervezetet, gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, és a legújabb tudományos jelentések szerint megelőzheti az elhízást.

Streptococcus thermophilus YO8

Ezek a baktériumok olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek javítják az emésztést

Bifidobacterium bifidum BB01

A Bifidobacterium bifidum BB01 törzs fenntartja a bél megfelelő pH-ját, aminek köszönhetően a káros mikroorganizmusok nem tudnak szaporodni. Emésztőrendszeri működészavar tüneteire ajánljuk, enyhítheti az irritábilis bél szindróma tüneteit.

Lactobacillus casei LC03

Ezek a baktériumok olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek támogatják az emésztőrendszert, védelmet nyújtanak a kórokozóknak a bélnyálkahártyához való tapadásával szemben, és antibakteriális vegyületeket termelnek.

Lactobacillus plantarum LP09

A Lactobacillus plantarum LP09 törzs serkenti az emésztőrendszert, támogatja a fogyást és segít az allergiás reakciókért felelős antitestek csökkentésében.

Mikronizált rost a maximális felszívódás érdekében

A belek javításának szerves lépése a felszívódási képességük maximalizálása. Ahhoz, hogy a táplálékból és a táplálékkiegészítésből a hatóanyagok, makro- és mikroelemek beszerzésének folyamata eredményes legyen, az étrendet a legjobb minőségű rostokkal kell kiegészíteni. Nemcsak "megtisztítja" a beleket a káros anyagcsere-maradványoktól, javítja azok vérellátását és megkönnyíti az emésztést, hanem ideális feltételeket teremt a barátságos baktériumok telepeinek.

A Synbio Complex 11-ben a rostokat innovatív - mikronizált formában helyeztük el. A feketeribizli terméséből természetes, vegyszermentes, mechanikai úton nyert rost (az őrlés porcelánkorongok segítségével történik), a rost fokozott aktív felület mellett rendkívül kis szemcseátmérőjű lesz. A rostok mikronizálása jelentősen befolyásolja azok oldhatóságát és felszívódását, és ezáltal hatékonyságát.

Mit nem tartalmaz a Sybio Complex 11?

A Synbio Complex 11 nem tartalmaz

 • töltőanyagokat,
 • tartósítószereket,
 • színezékeket,
 • felesleges adalékanyagokat,

bevonatrétegeket.

Összetevők: mikronizált feketeribizli rost, fruktooligoszacharidok (FOS), probiotikus komplex - 9 élő mikroorganizmus törzs (Lactobacillus casei subssp. Paracasei, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum)

Figyelem: A termék gabonafélékből származó glutént tartalmazhat.

ALKALMAZÁS

Oldjon fel 1 adagot, azaz 5,34 g-ot vízben*, keverje össze és közvetlenül az elkészítés után fogyassza el. A bevitt adag ne haladja meg a napi ajánlott mennyiséget.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet.

*Az étrend-kiegészítő teljesen természetes ízű és illatú. Semlegességének köszönhetően tetszőleges módon fogyaszthatja: vízzel, gyümölcslével, koktéllal vagy müzlivel keverve. Egészségére!

Száraz helyen, 15-25°C közötti hőmérsékleten, kisgyermekektől elzárva tárolandó. Óvja a nedvességtől és a napfénytől