Physio Sport Peptide Complex (30 tasakot)

star 1 star 2 star 3 star 4 star 5(1)Rating value is 5 of 5

Ár
31 644 Ft

Manufacturer

Product code
P00046

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

A Physio Sport Peptide Complex új, dúsított* formulája speciálisan kiválasztott összetevőket tartalmaz, beleértve a fagyasztva szárított halkollagént, hialuronsavat, bromelainos ananászkivonatot, MSM-et, glükózamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, cékla kivonatot, japán naspolyát és indiai tömjént. More

A Physio Sport Peptide Complex új, dúsított* formulája speciálisan kiválasztott összetevőket tartalmaz, beleértve a fagyasztva szárított halkollagént, hialuronsavat, bromelainos ananászkivonatot, MSM-et, glükózamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, cékla kivonatot, vattacsomót és indiai tömjént.

A Physio Sport Peptide Complex egy szabadalmaztatott prémium** formula, gazdag összetételű és magas koncentrációjú fagyasztva szárított halkollagénnel (akár 650 mg egy adagban). Jól felszívódó összetevők biológiailag aktív formáit tartalmazza.

Ha erős, átfogó támogatásra van szüksége, és nem szereti a kapszulákat és tablettákat, a vízben oldódó Physio Sport Peptide Complex tökéletes választás lesz az Ön számára.

A termék összetevője az indiai tömjén, amely támogatja a csontok és az ízületek egészségét.

Mit érdemes tudni?

  • A kollagén egy fehérje, amely a porcmátrix (akár 95%-ban) és a kötőszövet építőköve, ezért 650 mg liofilizált kollagént adtunk hozzá a Physio Sport Peptide Complexhez.
  • A halbőrből nyert alapanyag kiemelkedően nagy mennyiségű szignálpeptidet tartalmaz. A víznek az alapanyagból fagyasztva szárításos módszerrel magas hőmérséklet alkalmazása nélkül történő kinyerése okozza a legkisebb változást annak belső szerkezetében. A fagyasztva szárított cellák szivacsszerű szerkezetet alkotnak, és az üregek vízbe helyezve gyorsan felszívják a nedvességet. Ez különösen fontos a halkollagén esetében, amely finom szignálpeptideket tartalmaz.
  • A glükózamin az ízületi porcok egyik összetevője és az új Physio Sport Peptide Complex egyik összetevője. 330 mg glükózamin található meg benne.
  • A kondroitin természetes módon az ízületi porc körül áramló folyadékban fordul elő, a porcok és szalagok alapvető alkotóeleme, ezért szerepel az étrend-kiegészítő összetételében (100 mg).
  • A hialuronsav megtalálható a dermiszben, a porcokban és az ízületi folyadékban. Naponta a szervezetben természetesen jelenlévő hialuronsav körülbelül 30 százaléka lebomlik, és új savmolekulák veszik át a helyét. Étrend-kiegészítőnkben akár 100 mg hialuronsavat is talál.
  • MSM - szerves kén. 500 mg MSM-et adtunk hozzá a Physio Sport Peptide Complexhez.
  • Cékla kivonat. 300 mg cékla kivonatot adtunk hozzá a Physio Sport Peptide Complexhez.
  • A bromelain a porteolitikus enzimek csoportjába tartozik.
  • Az indiai tömjén (Boswellia serrata) és a japán gyapotfű (Eriobotrya japonica) erősíti és kiegészíti az étrend-kiegészítő formuláját.

* Az étrend-kiegészítőt magas koncentrációban fagyasztva szárított halkollagénnel, hialuronsavval, MSM-mel, bromelainnal, indiai tömjénnel és japán naspolyával egészítettük ki.

** Az előző verzióhoz képest.

Nettó tömeg: 110g

ÖSSZETÉTEL

összetevők: fagyasztva szárított halkollagén, ananász kivonat, MSM (metil-szulfonil-metán), indiai tömjén (Boswellia serrata), KCl glükózamin-szulfát (rákfélékből), cékla kivonat, aromák, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), hialuronsav, kondroitin-szulfát (crustaceansm) , japán naspolya (Eriobotrya japonica), C-vitamin (L-aszkorbinsav), fekete törpeberkenye kivonat (Aronia melanocarpa).

Hatóanyag / ajánlott napi mennyiség egy adagban (3,62 g):

Fagyasztva szárított kollagén / 650 mg

Ananász kivonat bromelainnal / 500 mg

MSM (metil-szulfonil-metán) / 500 mg

Indiai tömjén (Boswellia serrata) / 500 mg

Japán gyapotfű (Eriobotrya japonica) / 33 mg

Céklakivonat / 300 mg

Glükózamin-szulfát KCl / 330 mg

Hialuronsav / 100 mg

Kondroitin-szulfát / 100 mg

Fekete törpeberkenye kivonat (Aronia melanocarpa) 10 mg C-vitaminnal (L-aszkorbinsav) 90 mg / 100 mg

ALKALMAZÁS

Napközbeni fogyasztásra ajánlott adag:

Oldja fel a tasak tartalmát 150 ml vízben, keverje össze és az elkészítés után azonnal fogyassza el. Ne lépje túl az ajánlott napi beviteli mennyiséget. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére. Fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód.

Tárolási feltételek:

Az étrend-kiegészítők kisgyermekek elől elzárva tárolandók. Szorosan lezárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó. Védje a közvetlen hőforrásoktól, napfénytől és nedvességtől.

Kollagént tartalmazó étrend-kiegészítő feloldása vízben

Víz hozzáadása után a por hozzátapadhat az edény falához, vagy előfordulhat, hogy nem oldódik fel teljesen. Ez teljesen normális jelenség, és az étrend-kiegészítő gyártása során felhasznált természetes összetevők mennyiségéből és tulajdonságaiból adódik. A természetes kollagén nagyon rosszul oldódik vízben és szerves oldószerekben.

Egynemű ital készítéséhez használhat tejhabosítót, turmixgépet, vagy keverje össze az adagot úgy, hogy a lezárt palackot erőteljesen felrázza a termékoldattal.

Figyelem! Az étrend-kiegészítőt ne keverje meleg vagy forró vízzel! A hőmérséklet hatására a finom szignálpeptidek lebomlanak, és a kollagén részben feloldódik, zselatint képezve; melegítés hatására a kollagén denaturálódik.

Figyelem!

A terméket nem fogyaszthatják gyermekek, valamint szoptató vagy terhes nők.