Revicoll MAX Omega Plus K2MK7 60 kaps.


Ár
22 571 Ft

Product code
P00048

Készleten - Szállítás 48 órán belül (hétfő-péntek)
db

A Revicoll MAX többfunkciós étrend-kiegészítő Omega 3 zsírsavak és halkollagén, valamint A, D, E, K vitaminok forrása. Az étrend-kiegészítő új formulája 33%-kal több halolajat tartalmaz. More

A Revicoll MAX többfunkciós étrend-kiegészítő gazdag omega-3 zsírsavakban, aminosavakban, peptidekben és halkollagénben, valamint A-, D-, E-, K-vitaminban. Ez az utóbbi vitamin, K2 MK-7 formájában lehetővé teszi a D-vitamin és a kalcium páros helyes felszívódását.

A készítmény új formulája akár 33%-kal több halolajat tartalmaz, így - az egészséghez szükséges Omega 3 zsírsavak fokozott koncentrációját.

Egy Revicoll Max kapszula 400 mg halolajat tartalmaz, amely 240 mg Omega 3-at (DHA és EPA) tartalmaz – az esszenciális telítetlen EFA-k közé tartozó hosszú szénláncú zsírsavat.

Komplementáris és komplett - zsírban oldódó A, D, E, K vitaminok teljes készletét és egy "csepp zsírt" tartalmaz halolaj formájában, ami hasznos a megfelelő felszívódásukhoz.

A kapszula zöld színe a klorofillinnek, egy természetes színezéknek, azaz egy klorofill származéknak köszönhető

ÖSSZETÉTEL

Aktív összetevők
1 kapszula
Halolaj 36% EPA-val és 24% DHA-val  400 mg, 144 mg EPA, 96 mg DHA
Porított halcsontok 120 mg
Fagyasztva szárított halkollagén 20 mg
E-vitamin 6 mg (50%)*
A-vitamin 400 µg (50%)*
D-vitamin 50 µg (1000)*
K-vitamin 50 µg (67%)*

(NRV)* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára

Halolaj 36% EPA-val és 24% DHA-val, kalcium (kalcium-karbonát), kapszulahéj (zselatin), halcsontpor, nedvesítőszer (glicerin), napraforgóolaj, fagyasztva szárított halkollagén, emulgeálószer (kolloid szilícium-dioxid), K-vitamin (menakinon 7), E-vitamin (DL-alfa tokoferil-acetát), festék (klorofillin), D-vitamin (kolekalciferol), A-vitamin (retinil-palmitát).

ALKALMAZÁS

NAPPALI FOGYASZTÁSRA JAVASOLT ADAG

Felnőttek: naponta 1 kapszula vízzel elfogyasztva. Ne lépje túl az ajánlott napi bevitelt.

A készítmény nem helyettesítheti a változatos étrendet.

TÁROLÁSI FELTÉTELEK

Szobahőmérsékleten, száraz helyen, zárt csomagolásban, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

FIGYELEM

A minimális eltarthatósági idő után ne fogyassza el. Az összetevők bármelyikével szembeni túlérzékenység esetén ne fogyassza. Terhes és szoptató nőknek a termék fogyasztása előtt orvoshoz kell fordulniuk. A termék nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára.